duminică, 12 ianuarie 2020

UN SENATOR RECURGE LA MINCIUNĂ PENTRU A DENIGRA COALIȚIA PENTRU FAMILIE…

















Senatorul Vlad Alexandrescu, Vicepreședinte USR face apel ca partidul să se poziţioneze împotriva modificării Constituţiei: “Coaliţia pentru Familie este finanţată de la Răsărit şi vrea să imprime frica în societatea românească…”, afirmă aceasta.

Domnul senator nu doar vorbește prostii, ci dezinformează cu bună știință în aceeași linie cu propaganda ateist-progresistă mincinoasă, iar povestea cu finanțarea decla Răsărit este doar o știre fabricată (fakenews).

Domnul senator Vlad Alexandrescu se face exponentul unei extreme despre care se vorbește foarte puțin sau deloc, extrema stângă și acuză, fără să ofere dovezi, Coaliția pentru Familie, de cele mai bizare lucruri.

Deghizată în liberalism, extrema stângă nu este decât întruparea fantomei comunismului care încă bântuie România și care într-un mod pervers își zice progresism.
Această stângă extremistă, care luptă să distrugă nu doar libertatea de expresie, ci și pe cea a gândirii, are un comportament profund nociv în ciuda propagandei despre o societate mai bună, mai frumoasă și mai justă.

În ciuda vorbelor frumoase despre iubire, toleranță și bunăstare, extrema stângă este plină de ură și intoleranță față de oricine este diferit și pune la îndoială bunăstarea promisă de ea.

Așa se explică de ce un senator al României recurge la minciună și dezinformare pentru a contracara cu orice preț un demers democratic promovat de Coaliția pentru familie și suținut de trei milioane de cetățeni români.

Samy Tuțac










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu