marți, 30 iunie 2020

Speranța este reală











 DevoționalMeditaţiiUltimele știri

În timp ce mă îndreptam spre serviciu, am văzut aceste cuvinte scrise pe o pancartă unei biserici locale. Mesajul a spus, „Speranța este reală”. M-am gândit mult la mesajul acesta și am fost de acord cu el. Dar, când privit fraza din punct de vedere firesc, mi-am dat seama că, pentru mulți, speranța nu este reală. Cred că acesta este unul dintre cele mai importante daruri pe care le putem da unei alte persoane, speranța.
Cineva care este fără speranță și singur, de obicei, nu se poate ajuta în situațiile limită ale vieții. Ei au un mare sentiment de înfrângere și neputință. În astfel de momente trebuie să le fim alături și să aducem vestea bună despre Isus Hristos și tot ceea ce El are de oferit.
,,Hoţul nu vine decât să fure, să înjunghie şi să prăpădească. Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s-o aibă din belşug.” (IOAN 10:10)
Una din definițiile speranței este: A privi înainte cu încredere sau cu anumite așteptări. Trebuie să ducem Cuvântul lui Dumnezeu cu toată speranța Cuvântul lui Dumnezeu cuiva care nu știe că este reală. Când aducem speranță, aducem viață. Este schimbarea vieții pentru a crede în cele din urmă. Este mai mult decât să ne rugăm lui Dumnezeu pentru ceva de care avem nevoie atât de mult; trebuie să ne așteptăm ca minunea să aibă loc la un moment dat.
Am văzut de multe ori că cea mai mare problemă pe care o avem astăzi este faptul că există atât de mulți oameni care și-au pierdut speranța. Se pare că sunt atât de multe răni, probleme, boli, probleme financiare, probleme familiale, probleme mondiale, preocupări politice etc. Ai spune că lumea nu are nicio speranță.
Viața ara Dumnezeu, este un loc îngrozitor, fără speranță. Dar, cu ajutorul Lui, putem face acest lucru. Vreau să știți că, indiferent de situația în care vă aflați în acest moment, există speranță. Este posibil să nu puteți vedea sau să simțiți speranța, dar este pentru dvs. Cum găsim speranța? Există doar un singur loc în care se poate găsi o speranță, și aceasta este în Isus Hristos.
Am căutat în Biblie cuvântul „speranță” și am găsit multe pasaje minunate. Acest cuvânt de cele mai multe ori îl găsim în Psalmi și Proverbe. David s-a aflat de multe ori în situații în care a trebuit să-și amintească faptul că speranța este reală . Ea vine de la Dumnezeu.

Ridică-te, încă nu e totul pierdut!











   01-10-2018 .
Îmi place frumusețea Cuvântului lui Dumnezeu. Este precis, bine pus la punct și are un scop bine definit. Dumnezeu vede totul și orchestrează evenimentele din istoria umană și din viețile noastre individuale – toate pentru gloria Lui Mare.
Când Agar și fiul ei Ismael au fost izgoniti în pustie, Îngerul lui Dumnezeu i se adresează  lui Agar. Deși fiul ei era sub un tufiș, la distanță, pentru ca Agar să nu-l vadă cum moare, Dumnezeu o liniștește prin prezența Lui și apoi îi dă o poruncă: „Scoală-te, ia copilul și ţine-l de mână, căci voi face din el un neam mare.” (Geneza 21:18). Cu alte cuvinte, îi spune: „Scoală-te și ia copilul că încă nu am terminat, încă am de lucrat prin el…”.
După mult timp, în Noul Testament, Isus călătorește din cetate în cetate, din oraș în oraș, vindecă oameni și chiar îi învie pe unii din morți. Aceeași poruncă pe care Dumnezeu a dat-o lui Agar, Isus o dă unui om paralizat, fiului mort al văduvei îndurerate și din nou unei fetițe care a murit: „Scoală-te!” („Egertheis” în greacă).
„Agar, scoală-te; Bărbatule, scoală-te; Copile, scoală-te…! Încă nu am terminat, mai am de lucru cu voi…”.
Preaiubiților, nu s-a terminat! Chiar acolo unde sunteți, Dumnezeu vă cheamă: ridicați-vă!
În fiecare scenariu, situația era fără speranță. Fiul lui Agar moare, omul este paralizat, copilul este mort, iar Regele Gloriei este pe cale să fie arestat, judecat și ucis. Dar Dumnezeu privește din ceruri și vede în spatele cortinei. El vede ceea ce nimeni altcineva nu putea să creadă: ei chiar se vor ridica!
Efeseni 2:6-8 ne asigură de asta și pe noi: „El ne-a înviat împreună și ne-a pus să ședem împreună în locurile cerești, în Hristos Isus, ca să arate în veacurile viitoare nemărginita bogăţie a harului Său, în bunătatea Lui faţă de noi în Hristos Isus. Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Și aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu.”
Verbele „înviat” și „ședem” din Efeseni 2: 6 sunt prezentate în greacă ca o declarație, de fapt. Pentru El, atâta timp cât trăim după Cuvânt, suntem deja înviați și așezați cu Hristos în locurile cerești și nimic din întreaga creație nu poate schimba acest adevăr. Aceasta este temelia speranței noastre! Nădejdea noastră nu este doar o dorință sau un basm, ci un adevăr etern, o promisiune reală.
„S-a terminat!” (Ioan 19:30)
Lăudat să fie Domnul! Isus Hristos a biruit moartea, a câștigat cununa! Crucea demonstrează marea Sa dragoste pentru noi. Învierea Lui arată puterea Sa asupra morții și a mormântului. El a făcut totul pentru ca noi să devenim copii ai lui Dumnezeu, sfinți și iubiți înaintea Lui.
Care dintre aceste adevăruri trebuie să ți se reamintească astăzi?

Răbdarea – Un atribut puternic











   12-11-2018 


Răbdarea, sau o lipsă a acesteia, se revărsă în fiecare aspect al vieții noastre. De exemplu, când aștepți un lift care se mișcă foarte încet, ești răbdător sau apeși în mod repetat butonul? Dacă ești la rând într-un magazin, aștepți calm sau în interiorul tău ești neliniștit și începi să te gândești la cât de rău funcționează magazinul?
Într-o oarecare măsură temperamentele noastre determină capacitatea noastră de a aștepta, felul răbdării pe care Dumnezeu îl dorește de la creștini este acela care este produs de Duhul Sfânt ( Galateni 5: 22-23 ). Fără El, vom deveni, în mod firesc, nerăbdători când oamenii ne vor supăra sau circumstanțele nu sunt exact cum ne-am fi dorit.
„Fructul spiritual” al răbdării ne face să spunem: sunt dispus să las de îndată mulțumirea și să aștept ca Domnul să ofere. Este o liniște și încredere interioară care vine numai de la Dumnezeu. Aceasta nu înseamnă că nu vom simți niciodată presiune sau stres, dar când eliberăm așteptările noastre față de Domnul, El ne va liniști inima și mintea.
David a înțeles asta. În timp ce aștepta să devină rege, avea mai multe oportunități de a-l ucide pe Saul, conducătorul actual al națiunii. Refuzând să profite de situație, David a înțeles răbdarea și credința. ( 1 Samuel 24: 10-11 ; 1 Samuel 26: 10-11 ).
Răbdarea este o încredere în Dumnezeu. Ești dispus să îți eliberezi așteptările atât pentru evenimentele mici cât și pentru cele mari din viața ta? Poți recunoaște că timpul Domnului este mai de încredere decât al tău? Dacă da, ești pe cale să devii o persoană cu adevărat răbdătoare.

Puterea închinării – Ron Brown











În Psalmul 149, versetele 6-9 este scris: „Laudele lui Dumnezeu să fie în gura lor și sabia cu două tăișuri, în mâna lor, ca să facă răzbunare asupra neamurilor și să pedepsească popoarele; să lege pe împărații lor cu lanțuri și pe mai marii lor cu obezi de fier, ca să aducă la îndeplinire împotriva lor judecata scrisă. Aceasta este o cinste pentru toți credincioșii Lui. Lăudați pe Domnul!”
Laudele lui Dumnezeu se declanșează atunci când noi ne închinăm lui Dumnezeu în frumusețea sfințeniei. De fapt, unul dintre cuvintele la care face referire lauda, este să-I cânți lui Dumnezeu în mod profetic sau spontan, în Duhul. Este în regulă să cânți anumite cântări pe care le cunoști, dar unul din cuvintele pentru laudă este „Tehilah” și lauda Tehilah este o laudă profetică. Înseamnă să cânți o cântare care n-a mai fost cântată înainte.
Când pătrundem în lauda Tehilah, începem să ne închinăm Domnului, după cum Duhul Său ne conduce și cântăm Domnului o cântare care determină venirea și revărsarea puterii lui Dumnezeu, astfel încât uneltirile și planurile diavolului sunt legate și nu se mai pot desfășura în viața noastră.
În Isaia 54:17 este scris că nicio armă făurită împotriva noastră nu va avea succes și orice limbă care se ridică împotriva noastră la judecată va fi condamnată, deoarece noi suntem slujitori ai Dumnezeului Preaînalt. Astfel, strategiile și uneltirile dușmanului sunt pe deplin frustrate, în momentul în care noi proclamăm profetic, când legăm și dezlegăm și când ne închinăm Domnului. De aceea, închinarea înaintea Domnului este atât de importantă. Lucrul acesta te va duce într-un alt loc al gândirii, într-o altă mentalitate.
Îmi aduc aminte, cu câțiva ani în urmă, în lucrarea în care sunt implicat în California de Sud, am avut ceva probleme și nu puteam găsi o rezolvare. Dumnezeu a vorbit inimii mele și a spus: „Începe să-Mi cânți”. I-am strâns pe toți oamenii implicați în lucrare și am început să-I cântăm Domnului. Cântam cu toții împreună și ne închinam Domnului și în timpul închinării, Dumnezeu a început să vorbească, ca în pasajul din Faptele Apostolilor, când ucenicii slujeau Domnului, iar Duhul vorbește în mijlocul lor și spune: „Puneți-Mi deoparte pe Pavel și pe Saul pentru lucrarea la care i-am chemat.”
Când noi ne închinăm Domnului, acest lucru creează o atmosferă profetică și Dumnezeu vorbește din această atmosferă. El poate să dea îndrumare în viața noastră, la nivel individual și corporativ, de trup. Îmi aduc aminte, când noi am început să ne rugăm și Domnul a început să ne vorbească profetic, El ne-a oferit un exemplu clar, pas cu pas, cu privire la ceea ce El urma să facă pentru noi, în respectiva problemă. Lucrul acesta a fost absolut uimitor! În domeniul natural, nu avea niciun sens să ne închinăm atunci, se părea că ar fi trebuit să găsim o soluție într-un alt fel, dar Dumnezeu a spus atât doar: „Închinați-vă și vedeți ce voi face Eu.”
În 2 Cronici 20 avem o istorisire, cu privire la împăratul Iosafat, împăratul lui Iuda. El se pregătea de un război care se abătea împotriva lor – țineți minte, noi suntem într-un război permanent. V-am spus mai devreme că apostolul Pavel, sumarizându-și întreaga sa viață, întreaga sa slujire, a spus că totul a fost o bătălie mare. Împăratul Iosafat se confrunta cu un război mare, vreo trei, patru armate s-au unit împotriva lui Iuda. Domnul a vorbit și a spus: „Trimite, așază-i pe închinători în fața armatei.” Închinătorii au venit, au ieșit și au început să se închine, să cânte și să danseze în fața frumuseții sfințeniei înaintea Domnului. Cuvântul lui Dumnezeu ne spune că Dumnezeu Însuși a stârnit în jurul lor o tulburare și în mijlocul lor a pus un duh de confuzie, așa încât armatele au început să se lupte între ele, unele împotriva altora, iar Iuda a fost eliberat. Lucrul acesta s-a petrecut prin închinare!
Închinarea este o armă puternică a luminii, dar dacă luăm închinarea și o îmbrăcăm într-o formă ritualică, în cele din urmă, o vom jefui de întreaga putere pe care o are. Apostolul Pavel ne vorbește despre a avea o formă de evlavie, dar lipsită de putere. Dumnezeu nu dorește ca noi să avem doar o formă de evlavie, El dorește ca noi să avem parte de eliberarea puterii cerești. De aceea, vă încurajez că în timpul vostru de închinare, dar și la nivelul Trupului corporativ să experimentați acest lucru.
Începeți să compuneți cântări Domnului. În Psalmi tot citim acest lucru: „Cântați Domnului o cântare nouă.” Ce-i o cântare nouă? A începe să cânți ceea ce Domnul îți pune pe inimă. Romani 8:26 ne spune că noi nu știm să ne rugăm cum ar trebui, însă Duhul Sfânt, care este în noi, cercetează lucrurile adânci ale lui Dumnezeu, El va începe să Se roage prin noi voia lui Dumnezeu. Am ajuns să descopăr faptul că El poate și să cânte voia lui Dumnezeu prin noi.
În Țefania 3:17, Cuvântul lui Dumnezeu spune că Dumnezeu nu va mai putea de bucurie pentru copiii Săi sau că Se bucură cântând. El Se bucură, cântând cântări ale izbăvirii. Slavă Domnului! Știți că Dumnezeu cântă? El nu șade pe tronul Său și spune: „Ok, ce să mai fac azi?” El cântă și se bucură! Și cântă cântări de izbăvire pentru noi. Dumnezeu are o cântare cu numele tău în ea și este o cântare minunată, o cântare a izbăvirii, a iubirii, a bucuriei, o cântare a bunătății, a nădejdii, a păcii! Acesta este genul de cântare pe care Dumnezeu o cântă pentru tine. E o cântare bună! Aleluia!
Îmi aduc aminte, cu câțiva ani în urmă, eram implicat în contextul unei slujiri cu bărbații, și câțiva dintre ei au venit împreună cu mine, într-un sfârșit de săptămână pentru învățătură într-un centru de tratament, undeva în Sudul Californiei. Am ieșit în față și mă pregăteam să împărtășesc mesajul pe care Dumnezeu mi l-a pus pe inimă, dar Dumnezeu mi-a spus: „Înainte să împărtășești mesajul, aș putea să cânt o cântare prin tine?” Am zis: „Bine Doamne, sigur, de ce nu? Orice vrei tu să fac, sunt la dispoziția Ta!” Erau niște clape acolo și am spus mulțimii: „Înainte să încep să vă împărtășesc mesajul meu, Domnul mi-a pus pe inimă să vă cânt o cântare.” Și ei au răspuns:„ Ok, bravo.” Am mers apoi la clapă și le-am spus: „Ok, dar nu este o cântare pe care eu să o cunosc. Dumnezeu, însă, va cânta o cântare El însuși, acum.” Toți au zis: „Ok, trebuie să vedem asta! ” Șezând la clapă și așteptându-L pe Domnul, să văd ceea ce voia să fac, mi-am spus: „Ei bine, Doamne, aștept, vreau să văd dacă lucrul acesta va ieși sau nu.” Dar este distractiv să fii în prezența Domnului, e o bucurie să fii acolo. Și Domnul mi-a arătat că este în spatele sălii un bărbat și mi-a spus: „Vreau să cânți această cântare în care este numele lui.” Așa că i-am cerut respectivului frate să se ridice și i-am spus: „Domnul vrea să cânte o cântare peste viața ta.” Și a zis: „Bine.” Așa că am început să cânt câteva note și Domnul mi-a încredințat câteva cuvinte pe care să le spun, în contextul melodiei pe care o cântam. În această cântare, Dumnezeu vorbea despre viața acestui bărbat, despre problemele, luptele lui și faptul că Dumnezeu are un plan măreț pentru el.
A fost o cântare minunată, frumoasă pe care n-o mai auzisem înainte. Bărbatul respectiv a început să plângă, acea cântare chiar i-a atins inima, au fost cuvintele profetice ale lui Dumnezeu peste viața lui. S-a reașezat și am mers să continui cu mesajul meu, apoi Domnul mi-a spus: „Încă nu ai terminat.” Am spus: „Da? Ce vrei să fac?” Mi-a spus: „Bărbatul acesta încă nu Mă cunoaște.” Am zis: „Aha…” Așa că l-am făcut să se ridice din nou și i-am zis:„ Frate, Îl cunoști pe Isus?” Și el a spus:„ Nu, eu am venit pentru că altcineva mi-a spus că o să jucăm fotbal pe aici.” I-am spus: „Ai vrea sa-L cunoști pe Isus?” Mi-a spus: „Dacă Isus simte despre mine în acord cu acele cuvinte pe care le-ai cântat, cu siguranță că vreau să-L cunosc.” Așa că a ieșit în față și L-a primit pe Isus ca Mântuitor.
Modul în care Dumnezeu îi privește pe oameni nu este același cu al nostru. El vede fii și fiice. Noi îi calificăm pe oameni bazați pe ceea ce putem vedea cu ochii noștri fizici, dar în ceea ce Îl privește pe Dumnezeu, acesta era unul dintre copiii Săi. În momentul respectiv, era doar pierdut și Dumnezeu i-a ieșit în cale, doar pentru a-l aduce acasă. Acesta este lucrul pe care Dumnezeu vrea să-l facă în viața noastră, vrea să-i atragă pe oameni la Sine.
Isus a spus, în Matei 25:40, atunci când vorbește despre cei care erau în închisori, care nu aveau locuință sau haine, că dacă vom face aceste lucruri celui mai mic dintre aceștia, Lui I le vom face. Dumnezeu ne vede întotdeauna pe noi, ca frați și surori ai Lui, doar că trebuie să se reîntoarcă acasă și vrea sa îi folosească pe oamenii Săi, pentru a se mișca, a se lupta cu armele luminii, pentru a propovădui Evanghelia lui Isus Hristos, Evanghelia iubirii, astfel încât copiii Lui să poată veni acasă.
Vă încurajez să pătrundeți, să începeți cea mai fericită călătorie a închinării și să transformați acest lucru într-o trăire, într-un stil de viață. Când sunteți triști, începeți să cântați o cântare. Îmbrăcați-vă cu aceste haine ale laudei în locul apăsării. Când ne îmbrăcăm cu hainele laudei și începem să ne închinăm Domnului, lucrul acesta determină ca duhul apăsării și depresiei să cadă de pe noi.
Sunt mulți oameni peste care este un duh de apăsare și de depresie. Dacă experimentezi astăzi depresia, îmbracă-te cu o haină de laudă, începe să te închini Domnului. Ca să te îmbraci în hainele laudei, imaginează-ți că ești într-un cerc în care ești doar tu cu Isus, și începi să te închini Lui spunând: Isuse, mulțumesc! Isuse, te iubesc! Isuse, Te laud! Tu ai un plan pentru mine, pentru viața mea; Isuse, Te iubesc; Isuse te laud și sunt atât de bucuros că ai un plan pentru viața mea.” Și începe să compui tu o melodie și vei descoperi că acel duh de apăsare te va părăsi.
„Dumnezeu este mai mare decât orice problemă pe care aș avea-o, Dumnezeu este mai mare. Oh da, El este! Dumnezeu este mai mare decât orice problemă pe care aș avea-o… Îl slăvesc, chiar acum. Te slăvesc Isuse, mulțumesc Isuse, Te iubesc Doamne, deoarece Tu m-ai iubit mai întâi. Tu m-ai eliberat, prin puterea crucii Tale, nu mai sunt pierdut. Aleluia, Glorie Domnului!”
Și-apoi vei descoperi că picioarele ți se vor mișca, mâinile tale se vor mișca de asemenea și bucuria Domnului îți va da tărie în mijlocul luptei tale, deoarece furtunile și încercările vieții vin și mugesc în jurul nostru, dar noi avem armătura luminii, care se numește închinarea. Această armă a luminii, care iese din gura noastră și spune că leagă împărații cu obezi de fier. Slavă Domnului!
Lauda leagă această lucrare a descurajării și apăsării și ne duce într-un loc în care mintea și duhul nostru sunt reînnoite și noi putem merge mai departe, în scopurile pe care Dumnezeu le are. De aceea, închinați-vă Domnului, dați-I Lui slavă și urmăriți cum este pus pe fugă dușmanul. Noi nu profităm pe deplin de armele pe care Dumnezeu le pune la dispoziția noastră, însă El ne trezește la realitate cu privire la ceea ce vrea să împlinească prin noi.
Material extras din seminarul „Armele luminii” de Ron Brown. Comandă seminarul biblic de aici.

Ultimele articole – Viața spirituală

Marturie Relu Leleu - Cum Dumnezeu l-a salvat de la moarte si l-a eliberat
Marturie Relu Leleu – Cum Dumnezeu l-a salvat de la moarte si l-a eliberat
Devotional: Ei se inchina in zadar...
Devotional: Ei se inchina in zadar…
Devotional: Privind intr-un mormant gol...
Devotional: Privind intr-un mormant gol…
Fazele depresiei
Fazele depresiei
Ce poti face daca ai nevoie de vindecare si restaurare?
Ce poti face daca ai nevoie de vindecare si restaurare?
Ce faci daca ai pe cineva cu probleme de vorbire?
Ce faci daca ai pe cineva cu probleme de vorbire?
Educația sexuală în școli
Educația sexuală în școli
Puterea închinării - Ron Brown
Puterea închinării – Ron Brown
Trăind fiecare zi uimit de Dumnezeu - de Joyce Meyer
Trăind fiecare zi uimit de Dumnezeu – de Joyce Meyer
Postul - un model de la început până la sfârșit
Postul – un model de la început până la sfârșit
Bucura-te de fiecare zi cu Joyce Meyer 803-2 - O viata fara frustrare
Bucura-te de fiecare zi cu Joyce Meyer 803-2 – O viata fara frustrare
Bucura-te de fiecare zi cu Joyce Meyer 803-1 - O viata fara frustrare
Bucura-te de fiecare zi cu Joyce Meyer 803-1 – O viata fara frustrare

Ura din partea lumii














M-au urât fără temei…”      Adesea, o predică sau o meditație e declanșată de un cuvânt (rhema), de-o propoziție, de-o idee, de ceva ce face declic pentru autorul respectiv.  Spun asta cu trimitere la articolul lui Emi Zarnescu, nedumerit de meditația lui Toni Berbece pe un anume subiect.

Probabil că declicul la Toni a venit prin această expresie subliniată. Dar dacă citim Ioan 15, observăm că înainte de v.18 e pus cu italice subtitlu Ura din partea lumii. Dacă Toni s-ar fi lăsat inspirat să folosească și el acest titlu, “Ura din partea lumii“, probabil că în acest caz nu mai era apreciat articolul său un pericol public.
18. Dacă vă urăste lumea, stiti ca pe Mine M-a urât inaintea voastră.
19. Dacă ati fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei; dar, pentru că nu sunteti din lume si pentru că Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea vă urăste lumea. (Ioan 15:18-19)
Însă pentru lume, titlu pe care l-a pus Toni, are mai mare relevanță, în meditația sa, decât cel pus ulterior de oameni în Biblie.
Vizavi de articolul lui Toni, trebuie să avem în vedere și substratul expresiei “Nu stiti de ce duh sunteți insuflețiți!” (Luc.9:55). Și nu-i am deloc  în vedere pe pastori, ci mă refer la oamenii lumii (și la cei din articolul lui Toni). Deci, de ce vă mirați Ura lumii e la apogeu în aceste zile împotriva Adevărului. În duhul lor (cât și în suflet și în trup), oamenii sunt manipulați de duhul satanic (demonic). Oamenii îi urăsc pe cei care stau vertical, în Duh și adevăr, pe cei care nu sunt din “adunarea” sau adunătura lor.
Creștinii, însă, știu că n-au de luptat împotriva cărnii și sângelui (oamenilor deci), ci împotriva duhurilor răutății. Așa că nu e deloc de mirare că Toni identifică că oamenii sunt manevrați de duhuri și demoni, iar în Adunarea Domnului Isus acestea trebuiesc scoase afară din oameni (dacă ei înșiși își doresc sau acceptă eliberarea).
Cine îi îndrumă pe oamenii lumii, să-l caute pe Toni pentru eliberare? Și nu pe un alt pastor, din miile de pastori care există, dar care nu cred în lucrarea de eliberare…?
Pentru majoritatea păstorilor ucenicizarea pe care a făcut-o Isus cu viitorii apostoli, dar și cu cei 70 de ucenici… (Luca 9:1-6; Luca 10:1-24),  se pare că nu e de urmat mot a mot, în procesul de ucenicizare din bisericile “lor”. Marea trimitere, de facere de ucenici … “învățați-i să păzească tot ce v-am poruncit. Si iată ca Eu sunt cu voi in toate zilele, până la sfârsitul veacului.” (Matei 28: 20) e ok, dar nu se face, nu se practică, decât ca o teorie subțire.
Viitorilor apostoli și celor 70 de ucenici, Domnul Isus le-a dat autoritate peste toată puterea Vrăjmașului, “să scoată afară duhurile necurate si să tămăduiască orice fel de boală si orice fel de neputință“. (Mat 10:1).
ASTFEL, aceeași autoritate și aceeași însărcinare o avem și noi primită prin credință, iar credința noastră e autentică, deoarece e primită de la Dumnezeu. Și această nădejde nu ne înșeală, deoarece dragostea lui Dumnezeu a fost turnată în inimile noastre prin Duhul Sfânt.
V-am scris, tinerilor, fiindcă sunteti tari, si Cuvântul lui Dumnezeu rămâne in voi, si  l-ati biruit pe cel rău. (1Ioan.2:14)
Ei l-au biruit prin sângele Mielului si prin cuvântul mărturisirii lor, si nu și-au iubit viața chiar până la moarte. (Apoc.12:11)
…. Cel ce este in noi este mai mare decât cel ce este in lume[…]  Trebuie să ascultăm mai mult de Dumnezeu decât de oameni.  Amin. (1Ioan.4:4; Fapte 5:29)

Schimbați o viață, dați o Biblie















Dragi frați și surori în Hristos,
Suntem smeriti sa facem parte din planul lui Dumnezeu, împărtășim Evanghelia și vedem spiritul Sfințit care lucrează în inima oamenilor în întreaga lume. Ne bucurăm să vă prezentăm un anunț pregătit de Open Doors Organisation , pentru a oferi o biblie unui frate sau sora musulmană care îl caută pe Hristos.
Vă încurajăm cu tărie să răspundeți la această chemare la acțiune și să profitați de ocazia de a răspândi Cuvântul lui Dumnezeu tuturor națiunilor, în special comunității musulmane.
Vă mulțumim că ați făcut partea dvs.!
Monica Badulescu

nou-foto-pentru-Muslim-mail
În ciuda conflictului din ce în ce mai intens pe care îl vedem în intensitate în locuri precum Siria și Egiptul și în tot Orientul Mijlociu, Dumnezeu lucrează într-un mod puternic. Mii de musulmani vin la Hristos! Iar când un musulman caută să afle despre Isus, vin la noi în căutarea unei Biblii.
Astăzi vă ofer șansa de a  pune o Biblie în mâinile unui căutat musulman.
Pentru a face cadoul dvs. și mai semnificativ, ni s-a oferit o subvenție de 10.000 USD pentru a oferi aceste Biblii solicitate urgent! Ceea ce face ca darul tău să fie și mai important!


Doar 5 dolari vor trimite o Biblie necesară urgent unui musulman care îl caută pe Hristos.

Bibliile sunt rare în multe țări islamice unde este ilegal să se transforme de la islam la creștinism. Așadar, ne-am stabilit un obiectiv de a distribui cel puțin 4.000 de Biblii căutătorilor musulmani din aceste țări în următoarele luni.

Și dacă îndeplinim această subvenție pentru 10.000 USD, putem atinge acest obiectiv! Cred că puteți vedea de ce vă rog să  dați un cadou online Open Doors astăzi.
Prin  darul tău,  nu numai că vei ajuta la întâmpinarea provocării ... dar vei ajuta să livrezi Bibliile musulmanilor care își riscă viața doar pentru a ști mai multe despre Hristos. Le vei da singurul lucru care le poate schimba viața pentru eternitate!
Așa că vă mulțumesc pentru cadoul dumneavoastră. Și mulțumim că ne ajuți să înaintăm Evanghelia acolo unde credința costă cel mai mult.
Dr. David Curry

Președinte / CEO, Open Doors SUA
                         
„Cincizeci de ani de slujire și întărire a creștinilor persecutați din întreaga lume - aceasta este moștenirea  ușilor deschise . O parte importantă a acestei moșteniri a fost  pasiunea Open Doors pentru motivarea, mobilizarea și educarea trupului lui Hristos din Occident pentru a ajunge la frații și surorile noastre suferințe. " - Rick Warren, autorul

„The Purpose Driven Life