luni, 13 ianuarie 2020

Să nu uităm ce credem – Alexandru Fintoiu















Banner http://speranta.ro/
Cel care merită să fie sărbărit în orice zi e Isus Hristos pentru că El este și Dumnezeu. Mama lui Isus a fost o persoană specială care a adus în lumea noastră pe Mântuitorul, contribuind la îndeplinirea planului lui Dumnezeu.
Noi respectăm oamenii sfinți, dar nu sărbătorim oameni, pentru că Singurul fără greșeală este Isus Hristos. Apreciem valoarea unui om neprihănit, faptul că este unic și faptul că Dumnezeu lucrează prin el.
Din șapte zile pe săptămână, una ar trebui pusă deoparte pentru Dumnezeu. Din respect pentru El. În acea zi poți face orice este sfânt curat și neprihănit, deși ar fi extraordinar să fii așa oricând. Noi nu ne închinăm zilelor și nu le slujim lor, ci doar lui Dumnezeu.
Noi nu vrem ca oamenii să fie înșelați de obișnuință și să rateze adevărata sărbătoare care va veni. Dar nici nu îi putem obliga să fie mântuiți. Putem doar să le spunem adevărul și să ne rugăm pentru ei.
Singurul care schimbă vieți e Dumnezeu, nu sfinții care au fost sau care mai sunt, făcuți sau deveniți. Noi nu confundăm omul plin de har și de putere cu Dumnezeu. Noi mergem la biserică pentru Isus.
Noi nu credem că doar un anumit cult va merge în cer și că mântuirea este accesibilă doar unora. Ne bazăm pe Sfânta Scriptură care spune că mântuirea este pentru toți oamenii care cred în Isus Hristos și îl urmează pe El.
Să nu uităm crezul nostru, că suntem creștini și nădejdea noastră e cerul. Orice om poate fi iertat și orice om poate ajunge Acolo dacă vrea aici. Doar cât ești pe pământ Isus poate ierta.
Iubiți și bucurați-vă că numele voastre sunt scrise în Ceruri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu