sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Punctele de rugăciune ale lunii ianuarie 2020 - Puterea rugăciunii 9.1


Link la sfârșit către întreg articolul cu motivele de rugăciune.
La acest nou început, fie binecuvântarea Domnului peste fiecare care a ales să stea în spărtură pentru România. Domnul să răsplatească fiecăruia această slujire și să extindă cât mai mult această rețea de rugăciune pentru România. Fără Domnul, fără rugăciunile fierbinți ale sfinților pentru România, destinul națiunii noastre ar fi diferit. Prin rugăciunile sutelor de creștini care s-au implicat în această rețea de rugăciune, credem că suntem parte din împlinirea planurilor Domnului cu România.
Am intrat într-un nou an, un an care va fi dificil, cu scuturări, cu multe provocari, cu teste, dar și cu mari victorii. Este un an de accelerare, de supranatural și de momente „deodată”- cum vedem în multe locuri în Scriptură. Este un an în care, relația strânsă cu Domnul ne va da claritate și putere în vâltoarea evenimentelor care vor fi. Este un an al adâncirii în Cuvântul Lui pentru poporul Său – ca să putem sta în picioare și să fim plini de puterea Lui (Luca 21:36; Daniel 11:32). Domnul promite celor ce sunt ai Lui favoare și protecție, chiar dacă vor fi evenimente dificile (naturale, sociale, economice). Cheia este în a fi lipiți tare de El, în a ne ruga pentru orice decizie, să alegem doar călăuziți de Duhul Domnului, unde mergem, când să mergem, ce facem. Este un an al strângerii rândurilor pentru creștini, al unității și conlucrarii în vederea extinderii Împărăției lui Dumnezeu în România.
În acest an va fi importantă mărturisirea noastră. Intrăm într-un sezon al versetului: „Ei l-au biruit prin sângele Mielului și prin cuvântul mărturisirii lor, și nu și-au iubit viața chiar până la moarte.” (Ap. 12:11) și Matei 10 (16-39), cu accent pe „De aceea pe orișicine Mă va mărturisi înaintea oamenilor, îl voi mărturisi și Eu înaintea Tatălui Meu care este în ceruri.” (Mat. 10:16).
În vremea care vine, loialitatea noastră față de Domnul va fi testată, să fim gata oricând să dăm socoteală de credința noastră. Să ne împotrivim oricărui spirit de trădare (lepădare de credință, trădarea fraților)! În același timp este un semnal al unui seceriș mare, care începe – mărturisind pe Isus Hristos, Domnul vieții, Mântuitorul – multor oameni.
Biserica intră într-un sezon în care cuvintele rostite de noi vor avea mare putere. Să veghem – să vorbim cuvintele Scripturii, ale credinței. Noi suntem primii care auzim ce rostim, peste noi sau peste alții! Cuvintele rostite de noi (de descurajare, necredință, critică, judecată) ne vor „coroda” tăria omului nostru dinlăuntru!
Este un sezon nou, în care nivelul de confruntare cu puterile întunericului crește. Suntem biruitori prin Hristos, rămânând în El și folosind armele luminii. O cheie vitală este și unitatea – în biserici, în familii, în strângerea rândurilor, indiferent de confesiunea creștină.
Aici găsești articolul cu toate motivele de rugăciune: http://prayernet.ro/punctele-de-rugaciune-ale-lunii-ianuarie-2020/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu