miercuri, 25 martie 2020

URGENT: Daniel și Tabita Grigoriciuc sunt internați la terapie intensivă în Suceava





Daniel Grigoriciuc, directorul RVE Suceava, alături de soția dânsului Tabita Grigoriciuc, este internat la terapie intensivă în Suceava. Familia Grigoriciuc a fost internată săptămâna trecută și până astăzi au așteptat testele COVID 19.
În combaterea unor mesaje de dezinformare, echipa RVE Suceava a emis un comunicat oficial cu o declarație de la fratele Daniel Grigoriciuc.
Comunicatul RVE

Ca urmare a faptului că în spațiul public circulă informații mult prea nuanțate, încât au ajuns să nu corespundă realității, RVE Suceava transmite acest comunicat cu privire la starea sănătății directorului Daniel Grigoriciuc.

Suntem în legătură directă cu el și ne-a transmis urmatoarele:

„Sunt împreună cu soția mea, amândoi internați la Spitalul Judetean Suceava. Mă doare pieptul, mai precis în partea stângă. Respir greu. Deoarece nivelul saturației oxigenului în sânge este foarte scăzut, trebuie să fiu conectat la un aparat care îmi menține cât de cât nivelul optim. Sunt slăbit. Iau tratamentul. Soția mă ajută enorm de mult”, a declarat Daniel Grigoriciuc. 

Precizăm că rezultatul testelor pentru Covid -19 încă nu a ajuns la Spitalul Județean Suceava.

Avem rugămintea să luați în considerare ca reale și corecte informatiile comunicate dinspre RVE Suceava și publicate pe site-ul nostru și pe Suceava Evanghelică, pentru a nu răspândi știri false.

Vă vom ține la curent, vom face update la informații.
Mulțumim pentru că sunteți alături de noi, mulțumim pentru rugăciuni!

Echipa Radio Vocea Evangheliei Suceava.

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă cheamă să ne unim în rugăciune, să veghem unii asupra alții, să fim atenți la mesajele pe care le distribuim și să verificăm fiecare informație pe care o primim în mai multe surse înainte să le distribuim mai departe.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu