marți, 24 martie 2020

Mesajul pastorului Samuel Peterschmitt infectat cu COVID19: „Nu e de joacă” cu această pandemie!











Samuel Peterschmitt, unul dintre primele victime din Franța, diagnosticate cu COVID 19, a fost externat din spital și a înregistrat un mesaj dureros. În apelul scurt, pastorul Bisericii „Porte Ouverte” din Mulhouse, a chemat toți creștinii la rugăciune, solidaritate și respect față de ordinele guvernamentale.

„Respectați indicațiile date de către autorități, chiar dacă e greu să stați izolați, este mai ușor să previi decât să tratezi. Vă rog din toată inima, respectați indicațiile date de către autorități, care încearcă să stopeze răspândirea virusului. Această pandemie trebuie luată în serios. Sunt una dintre primele victime din Franța ale acestui virus. Nu pot descrie ce simți când ești în spital. Stăteam în pat, intubat, nopțile în care nu eram sub anestezie erau lungi de parcă nu se mai sfârșeau, numărăm orele, iar acestea parcă erau ani. Nu e de joacă”, este mărturia dureroasă a pastorului din Mulhouse, regiunea Alsacia, Franța.
Vădit încă slăbit, pastorul Samuel Peterschmitt, a ținut să mulțumească oamenilor care s-au rugat pentru el, dar și să atragă atenția asupra faptului că „nu e de joacă” cu această pandemie. El și-a exprimat dragostea pentru comunitate. Se gândește la familiile îndurerate, care au pierdut pe cineva drag din pricina acestei pandemii, la cei spitalizați, precum și la cei aflați în izolare, solicitând tot odată respectarea măsurilor de precauție și de izolare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu