luni, 23 martie 2020

Prodocens Media a început emisia LIVE

 Comunicat, Interne, Mass media, Misiune













  22-03-2020 11:15:23



Prodocens Media a început emisia LIVE și trece la o nouă etapă în misiunea de apărare și promovare a valorilor creștine
Stimați prieteni ai Prodocens Media,
Începând din 17 Martie anul acesta, Prodocens Media și-a început emisia LIVE din studioul Prodocens TV, mai exact cu o primă emisiune în direct ce se desfășoară între orele 20-21 de luni până vineri, producție pe care o realizez și o moderez și pe care am numit-o “Realitatea la zi” unde dezbatem împreună cu invitații noștri teme de larg interes privind subiectele și din perspectiva creștină.
În viitorul apropiat concomitent cu dezvoltarea echipei redacționale vom introduce și alte emisiuni în special producții pentru adolescenți, tineri, programe muzicale și de asemenea dezbateri pe diverse teme.
Asociația PRODOCENS MEDIA este o organizație non-profit care are ca misiune apărarea şi promovarea valorilor creştine prin intermediul celor mai noi metode de comunicare în masă.
Încă de la începutul Prodocens Media, atât investițiile în echipamente și studio cât și susținerea operațională a tot ce înseamnă acest proiect au fost susținute în totalitate de către mine și soția mea și îi mulțumim Lui Dumnezeu că am putut face acest lucru mai bine de 5 ani și mai mult pentru serviciul pe care îl am și care mi-a permis sa lucrez si să pot jertfi pentru aceasta lucrare.
Acum am trecut la un alt nivel și ne dorim să diversificăm ceea ce producem și mai ales la o calitate superioară care să ne permită să-L mărturisim pe Dumnezeu și în fața celorlalte trusturi media laice. Tot ceea ce realizăm la Prodocens Media este cu Licența Publică Generală (GPL-General Public Licence) iar asta înseamnă că ne dorim ca materiale noastre să fie folosite în mod gratuit de oricine are nevoie pentru răspândirea Evangheliei la cât mai multe persoane.
Și dumneavoastră puteți fi parte a echipei și misiunii noastre atât prin susținerea în rugăciune, cât și prin implicarea în susținerea financiară în limitele a ceea ce puteți oferi cu bucurie și dragoste, astfel încât Evanghelia să poată ajunge până la marginile pământului.
Pentru donaţii găsiți datele noastre financiare în imaginea alăturată
Vă mulțumim!
Cătălin şi Angelica Vasile, fondatori Prodocens Media
catalin.vasile@prodocensmedia.ro

Tel: 0722625613


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu