sâmbătă, 28 martie 2020

Trump refuză să aloce 1 miliard de dolari pentru avorturi sub umbrela luptei împotriva Covid-19













Politica pro-viață a administrației Trump a câștigat încă o victorie: Nancy Pelosi și-a retras amendamentul care prevedea alocarea a 1 miliard de dolari pentru avorturi sub umbrela luptei împotriva Covid-19.
După o zi în plină de negocieri, Casa Albă și Nancy Pelosi au ajuns la o versiune finală a proiectului de stimulare economică a americanilor afectați de noul coronavirus, care nu va include avortul. Versiunea curată a proiectului a primit aprobarea Camerei Reprezentanților și a devenit lege, după aprobarea Senatului.
Atunci când un reporter l-a întrebat pe Donald Trump la Casa Albă dacă susține amendamentul propus de Nancy Pelosi, acesta a declarat: „Nu este o modalitate bună pentru ei să obțină victorii pe care nu au reușit să le obțină în ultimii 25 de ani”.
Scopul acestui proiect de lege este să ajute persoanele ale căror vieți sau locuri de muncă au fost afectate de epidemie, oferind beneficii pentru lucrătorii inactivi, bonuri alimentare și stimulând asigurările pentru șomaj. De asemenea, proiectul permite creșterea capacității sistemului medical de a testa oamenii pentru Covid-19 și oferă statelor finanțare pentru asistență medicală.
Sursă: LifeNews
Etichete: avortsocial avort

Ultimele articole Pro-Vita


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu