vineri, 27 martie 2020

China iese din criza cauzată de coronavirus












https://youtu.be/msD1AZ8kfnA?t=48




55,3 K de abonați

Din Wuhan, de unde a pornit epidemia, vin niște știri fantastice. Pentru prima dată, autoritățile nu au anunțat noi cazuri de infectări de la începutul epidemiei, din luna decembrie. Rebecca Franks (Rebeca Frencs) este o americancă ce trăiește în Wuhan. A fost întrebată ce reacție a avut când a auzit această știre, cum a ajutat-o credința să treacă prin criză și ne sfătuiește cum putem trece prin această perioadă grea care ne așteaptă.

Rebecca Franks: A fost foarte palpitant. Am celebrat, am ținut un picnic cu prietenii. Am așteptat cu nerăbdare această zi. A fost foarte palpitant. Este începutul sfârșitului. Nu știu cum poate cineva să treacă prin această perioadă fără Dumnezeu, deoarece El este totul. După ce a plecat ultimul avion și am știut că vom rămîne aici, am repetat Filipeni 4:13. Am continuat să repet acel verset și să mă agăț de fiecare silabă a acelui verset. Doar credința mea m-a ținut în viață. Dumnezeu a fost cu siguranță prezent. A fost incredibil. Mesajul meu este că vor reuși. Asta este ideea mesajului meu. Am documentat experiența noastră. Nu suntem deosebiți, dar știm că Dumnezeu este cu noi și cu oricine Îl caută. Nu vă pierdeți speranța deoarece veți trece cu bine prin această încercare. Boala nu este așa de mortală precum este prezentată de media. Nu îi va afecta pe toți. Fiți înțelepți și veți izbuti.

Ei bine, mai bine 3.100 de oameni au murit în regiunea Wuhan, dar ne bucurăm să știm că peste 59.000 de oameni s-au însănătoșit. Acestea sunt vești minunate.
Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 819 - martie 2020. Fii la curent cu știri și reportaje creștine:https://alfaomega.tv/stiri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu