luni, 30 martie 2020

Pentagonul care accelerează finanțarea federală a trupelor statului Gărzii Naționale, activând Rezerva Gata




de Jamie McIntyre

 | 30 martie 2020 06:56 AM


SERVICIUL DE STAT, PLATĂ FEDERALĂ: Secretarul Apărării, Mark Esper , s-a mutat să adreseze o plângere majoră a unor state care au chemat trupele Gărzii Naționale pentru a răspunde pandemiei COVID-19, dar au trebuit să plătească trupele cu fonduri de stat.

Vineri, Esper a semnat un ordin de eficientizare a procesului de activare a trupelor Gărzii sub autoritatea titlului 32 , care plasează trupele pe statutul de serviciu cu normă întreagă sub comanda și controlul guvernatorilor statelor, dar cu misiunea lor de stat finanțată cu dolari federali.
"Această autorizație permite utilizarea în timp util a Gărzii Naționale pentru a salva vieți și pentru a proteja sănătatea și siguranța publică", a spus Esper într-o scrisoare trimisă fiecărui guvernator de stat. „Bărbații și femeile Gărzii Naționale sunt soldați cetățeni care stau pregătiți să își servească comunitățile în timp ce luptăm cu COVID-19”.
Statele pot acum să depună cerere pentru FEMA, iar Esper le-a promis guvernatorilor că Pentagonul va aproba imediat cererile, atâta timp cât misiunea este legată de efortul de răspuns COVID-19 întreg al guvernului.

Recomandat pentru tine

DHS include industria armelor din lista consultativă a „infrastructurii critice” în timpul crizei coronavirusului

 

APELURI ÎNCEPUT: Acțiunea vine după o săptămână de apeluri din partea statelor care au chemat deja trupele Gărzii ca răspuns la coronavirus, dar așteptau finanțarea titlului 32.
„În ciuda„ armatei americane ”și„ forțelor aeriene americane ”înglobate pe fața uniformelor lor, guvernul federal a refuzat până acum să autorizeze activarea membrilor Gărzii în conformitate cu titlul 32 al Codului Statelor Unite, cu excepția Californiei, New York, și Washington ”, a scris Maj. Gen. Timothy Gowen , adjutant general al statului Maryland, unul dintre statele afectate.
Într-un comentariu distribuit de Asociația Gărzii Naționale din Statele Unite, Gowen a spus că nu este vorba doar de bani. În cadrul titlului 32, trupele devin eligibile pentru o serie de protecții federale, a spus el, „inclusiv protecția împotriva discriminării la locul de muncă care rezultă din serviciul lor și - cel mai semnificativ, având în vedere natura urgenței - îngrijiri medicale militare”.
FĂRĂ A FĂCUȚI PETERUL PENTRU A PLAȚI PAUL: De asemenea, vineri, Esper a primit autoritatea președintelui Trump pentru a comanda unităților și membrilor individuali atât în ​​cadrul Gărzii, cât și al rezervelor pentru a mări forțele care răspund la focarul de coronavirus.
„Deciziile privind persoanele care pot fi activate sunt în continuare revizuite”, a declarat Jonathan Hioffman, purtătorul de cuvânt al Pentagonului. „În general, acești membri vor fi persoane din unitățile de sediu și persoane cu capacități medicale de înaltă cerere a căror apelare nu ar afecta negativ comunitățile lor civile.”
„Suntem foarte conștienți de unde tragem rezervele”, a spus Esper săptămâna trecută. „În timp ce atragem oamenii cu personalul din nave sau spitale, [suntem foarte conștienți de] de unde îi tragem pentru că jefuim - îi iei de la Petru pentru a-l plăti pe Paul și ai făcut trebuie să vă asigurați că nu aveți un impact asupra unei zone care chiar are nevoie de ea, pur și simplu pentru că încercați să încurajați o navă sau un spital. "
Bună dimineața de luni și bine ați venit la cotidianul Jamie McIntyre despre Apărare , scris și compilat de către scriitorul principal de securitate națională de la Washington Examiner Jamie McIntyre ( @jamiejmcintyre ) și editat de David Sivak . E-mail aici cu sfaturi, sugestii, articole din calendar și orice altceva. Înscrieți-vă sau citiți problemele curente și înapoi la DailyonDefense.com . Dacă înregistrarea nu funcționează, trageți-ne un e-mail și vă vom adăuga la lista noastră. Și asigurați-vă că ne urmăriți pe Twitter: @dailyondefense .
Abonează-te astăzi la revista Washington Examiner și primește Washington Briefing: povești despre politici și politici care te vor ține la curent cu ceea ce se întâmplă la Washington. ABONAȚI-VĂ ACUM: Doar $ 1,00 o problemă!
ÎNTÂRZIȚI Astăzi: steagul Macedoniei de Nord a dat peste cap sediul NATO pentru prima dată în această dimineață, deoarece națiunea balcanică își asumă locul ca al 30-lea aliat NATO. „Acesta este într-adevăr un moment de sărbătoare, moment pe care îl așteptăm cu toții de mulți ani”, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg . „Drumul către apartenență a fost lung și provocator, dar cu curaj și hotărâre, l-ați făcut.”
„Aderarea Macedoniei de Nord reafirmă și altor aspiranți că ușa NATO rămâne deschisă pentru acele țări dispuse și capabile să facă reformele necesare pentru a îndeplini standardele înalte ale NATO și să accepte responsabilitățile, precum și beneficiile aderării”, a declarat Mike Pompeo, secretarul de stat într-o declarație . „Când NATO își salută cel de-al 30-lea membru, ne reafirmăm angajamentul nostru de apărare colectivă în conformitate cu articolul 5, piatra de temelie a Alianței Transatlantice.”
CONFORT TRIMITAT: Sâmbătă, secretarul Esper s-a alăturat lui Trump la Naval Station Norfolk, Virginia, unde au urmărit expedierea navei spitalului Navy USNS Comfort, în timp ce a plecat spre New York pentru a trata pacienții non-COVID-19.
„Această navă grozavă din spatele meu este un mesaj de 70.000 de tone de speranță și solidaritate pentru oamenii incredibili din New York”, a spus Trump, „un loc pe care îl cunosc foarte bine, un loc pe care îl iubesc. Suntem aici pentru tine, luptăm pentru tine și suntem cu tine până la capăt și mereu vom fi. ”
Trump a spus că confortul va ajunge astăzi la Pier 90 în Manhattan, cu trei săptămâni înainte de program și că va începe tratamentul pacienților mâine.
ALTERNATIV CARE FACILITATI: Comfort , și nava soră USNS Mercy , care este andocat la portul din Los Angeles, face parte din planul Pentagonului de a oferi ceea ce a fost numit „facilități de îngrijire alternative“ să se ocupe de alte cazuri medicale , astfel încât spitalele pot eliberați paturile și concentrați-vă asupra afluxului din ce în ce mai mare de pacienți cu COVID-19.
În fruntea efortului se află Corpul de Ingineri al Armatei, condus de Lt. Gend Todd Semonite , care a informat jurnaliștii vineri după ce a ieșit dintr-un avion din New York, unde Corpul reamenajează Centrul Javits pentru a converti locul convenției în un spital.
Ieri, Trump s-a lăudat cu elogii în legătură cu proiectul în timpul informării sale zilnice de coronavirus. „Au construit un spital în valoare de 2.900 de paturi, un spital incredibil, în centrul Javits, pe care îl cunosc bine”, a spus el. „A fost ireal. Au făcut-o în mai puțin de patru zile. Oamenii nu au văzut niciodată așa ceva. Și este un spital incredibil, complex, de top. Au făcut-o atât de repede. Toată lumea încearcă să-și dea seama cum au făcut-o, inclusiv eu. Și am fost un bun constructor. ”
CONSTRUIT PE INFRASTRUCTURA ACTUALĂ: Semonite a explicat reporterilor că Corpul, care lucrează cu FEMA, a fost capabil să maximizeze designul cavernosului centru Javits pentru a găzdui patru spitale de 250 de persoane care au intrat în cutii mari.
„Lucrul frumos despre centrele de convenții, s-ar putea să nu știi acest lucru, la fiecare 10 metri, în podea există o ușă mare și mare din oțel. Îl deschideți, iar în interior este tot electric, există apă rece, apă caldă și există un loc pentru canalizare ”, a spus el. „Deci, puteți face lucruri precum chiuvetele chiar în mijlocul centrului de convenții pentru a putea face acest lucru.”
În prezent, Corpul are în vedere construirea sau transformarea a 114 facilități în 50 de state și cinci teritorii, a spus Semonite, inclusiv crearea unor facilități cu „presiune negativă”, astfel încât acestea să poată fi utilizate pentru tratarea pacienților cu COVID-19.
„Nu am făcut niciodată o capacitate de pandemie. Nu avem design-uri pe raft, cum să modificați hotelurile în centrele COVID, știți Semonite. „Capacitatea de a face presiune negativă într-o cameră de hotel este destul de ușoară. Dar când intri într-o încăpere gigantică, voluminoasă, precum un centru de convenții, pentru a încerca să scade presiunea, nu am crezut că este posibil. "
Dar în Centrul de Convenții McCormick din Chicago, a spus Semonitul, ei rezolvă problema. „Reducem presiunea în întregul centru de convenții. Va fi o presiune mai mică. Păstrează toată retenția. ”
URMĂRI DE INDUSTRIE: După ce a acuzat General Motors că se mișcă prea încet pentru a începe să producă ventilatoare și după ce a invocat Legea privind producția de apărare, Trump a revenit să laude compania că a promis că va produce mașini de respirație care să salveze viața la un ritm de 10.000 pe lună începând cu aproximativ doua saptamani.
„General Motors face o treabă fantastică. Nu cred că trebuie să ne facem griji pentru General Motors acum, a spus Trump ieri.

Rundown

Washington Examiner : „Nu va fi cruțată nicio zonă de metrou”: Birx avertizează că fiecare oraș ar putea face față unor focare de coronavirus semnificative
Washington Examiner : „Un mesaj de speranță de 70 K-tone”: Trump trimite nava spitalului din Marina, destinată New York-ului
Washington Examiner : Corpul de Ingineri al Armatei SUA pentru a transforma centrul de convenții din Chicago în spital de 3.000 de paturi
Washington Examiner : Army Corps pentru a trece la modelul de spital al centrului de convenții în răspunsul coronavirusului
Washington Examiner : Administrația Trump folosește ușor Legea privind producția de apărare în lupta cu coronavirus
AP : ignoranță fericită? Submarinarii nu sunt conștienți de pandemie
AP : Iranul apără răspunsul la virus, deoarece Siria raportează prima moarte
Apărare reală clară : ce se află în stimulul pentru apărare de 2,2 trilioane de dolari?
Military.com : „Ne punem viețile în pericol”: recrutorii îndeamnă închiderea taberei de încărcare pe fondul Pandemiei
Bloomberg : Pentagonul are patru contractori pentru a construi 8.000 de ventilatoare
Timpul : Iranul jocului lui Trump: „Presiunea maximă” și COVID-19 vor aduce Teheranul la masa negocierilor?
Știri de apărare : La aproape 4 ani de la punerea în funcțiune, Marina SUA este pe punctul de a obține un distrugător pe deplin funcțional
AP : SUA scoate dintr-o a treia bază din Irak
Reuters : Saudita interceptează rachete în atacuri revendicate de Houthis-ul Yemenului
Agenția de știri Yonhap : NK a tras rachete de pe lansator similar cu cel dezvăluit anul trecut: JCS
Postul de dimineață al Chinei de Sud : Beijingul poate intensifica exercițiile în Marea Chinei de Sud, pe fondul creșterii tensiunilor cu armata americană, spun analiștii
Știri USNI : China apelează provocativ al tranzitului strâmtor al Taiwanului USS McCampbell
Știri Media News : SUA, alte democrații sunt încă în curs de a câștiga competiția Marii Puteri, în ciuda Rusiei pe termen scurt, China
Stele și dungi : Comandant al escadronelor de elicoptere bazate pe Okinawa, marină de foc, asupra „pierderii încrederii și a încrederii”
Sarcină și scop : Marina a refuzat să-l lase pe Tom Cruise să zboare un F / A-18 Super Hornet în „Top Gun: Maverick”

Calendar

NOTĂ: Multe evenimente de la Washington au fost anulate sau mutate online, ca urmare a pandemiei COVID-19, dar Pentagonul a desfășurat informații pop-up aproape zilnice, care sunt adesea anunțate doar în ultima clipă. Verificați https://www.defense.gov pentru actualizări ale programului Pentagonului.

LUNI | 30 MARTIE
10:00 - Webinar al Institutului Economic din America al Coreei despre „Statul drepturilor omului în Coreea de Nord”, cu fostul trimis special al SUA pentru Coreea de Nord Robert King , coleg nerezident la KEI; Greg Scarlatoiu , director executiv al Comitetului pentru Drepturile omului în Coreea de Nord și Mark Tokola , vicepreședinte KEI. Http://www.keia.org/event
10:30 - Programele din Asia și Orientul Mijlociu ale Centrului Woodrow Wilson dețin o transmisie web pe tema „Ce urmează pentru procesul de pace și reconciliere în Afganistan?” cu fostul Reprezentant Special al SUA pentru Afganistan și Pakistan Laurel Miller , directorul Programului Asia WWC, Grupul internațional pentru crize; Sami Mahdi , șef de birou al Radio Free Europe / Radio Liberty Afghanistan Service (Radio Azadi); Nilofar Sakhi , lector la Universitatea George Mason; Ashley Jackson , asociat de cercetare cu Overseas Development Institute; și Michael Kugelman , director adjunct și asociat principal pentru Asia de Sud la WWC. https://www.wilsoncenter.org/event/webcast

MARȚI | 31 MARTIE
9:30 am - Discuția de carte webcast a Consiliului Atlantic despre „Întoarcerea marii puteri a rivalității: democrație versus autocrația din lumea antică în SUA și China”, cu autorul Matthew Kroenig , director adjunct al Centrului pentru strategie și securitate al Consiliului Atlantic. https://atlanticcouncil.org/event
14:00 - Transmisie web executivă a Guvernului pe tema „Viața din spațiu: viitorul tehnologiei și al operațiunilor spațiale”, cu brigada armată pensionată, gen Tim Coffin , consultant la Leidos; Richard French , director al Global Government Launch Services Rocket Labs; Todd Harrison , director de analiză a bugetului apărării și coleg principal, Centrul pentru Studii Strategice și Internaționale de Proiect de Securitate Aerospațială și Patrick Tucker, redactor tehnologic al Defense One. Https://www.defenseone.com/feature/life-from-space-1/

MIERCURI | 1 APRILIE
8:00 - Apel de conferință audio pentru grupul Writers Defense cu vice-admisorul Thomas Moore , comandantul Naval Sea Systems. https://nationalsecuritymedia.gwu.edu
17:30 - Carnegie Endowment for International Peace, discuție online despre „Criza după criză: implicațiile geopolitice și economice ale pandemiei coronavirusului”. Livestream la https://carnegie-mec.org .

JOȘI | 2 APRILIE
12:15 pm - Transmisie web de discuții din New America cu privire la raportul anual al Fundației James W. Foley Legacy privind politica ostaticilor și a deținuților din SUA, "Bringing Americans Home 2020", cu autorul raportului Cynthia Loertscher ; fost asistent al președintelui pentru securitate internă și combaterea terorismului Lisa Monaco , partener la O'Melveny și Myers; Diane Foley , președinte și fondator al James W. Foley Legacy Foundation și Peter Bergen , vicepreședinte al New America. Webcast: https://www.newamerica.org/international-security / evenimente / aducand-americani-home-2020

 

CITATUL ZILEI

„Este oriunde, în model, între 80.000 și 160.000, poate chiar 200.000 de oameni care cedează în acest sens. Asta cu atenuare ... Sperăm că modelele nu sunt complet corecte, că putem face mai bine decât ceea ce sunt previziunile. "
Deborah Birx, coordonator de răspuns la coronavirus la Casa Albă, la cea mai 
recentă proiecție a deceselor COVID-19 în Statele Unite.


 

https://www.washingtonexaminer.com/policy/defense-national-security/pentagon-expediting-federal-funding-of-state-national-guard-troops-activating-ready-reserve



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu