marți, 24 martie 2020

CORONAVIRUS & COROANA ASCUNSĂ











Dar și mesajul de mai jos, din altă sursă!
Frică, frică și mai multă frică a cuprins inima lumii!

Dar eu am niște vești foarte bune pentru voi astăzi.

Dumnezeu are o comoară ascunsă în haos pentru Mireasa Sa. Vreau să vă arăt ce se întâmplă de fapt în lumea spirituală chiar acum, și ce mi-a arătat Dumnezeu despre spaima acestui virus.

Coronavirus este un contra-atac la adevărata ungere ce este lansată de Dumnezeu în lume astăzi.
“Corona” înseamnă coroană, nume dat din pricina formei virusului, și numit astfel de iadul însuși. Deci, vrăjmașul (diavolul) și-a pus pe capul său o falsă coroană, un fake, și s-a autoproclamat rege al acestui sezon. El se înalță pe sine împotriva Domnului și a unșilor Săi, declarând: “Coronavirus va fi văzut de fiecare persoană și va pune stăpânire peste gândurile și inimile tuturor”. El îl batjocorâște pe Dumnezeu.
Este timpul să-l contracarăm pe diavol, să-l împiedicăm, să-l neutralizăm.

Noi nu ne plecăm în fața acestui virus “încoronat”. Coronavirus nu este rege. ISUS este Regele!

Acum citiți despre ce înseamnă “coroană” de fapt pentru Dumnezeu și veți vedea că ceva este lansat în spiritual în 2020 exact așa cum toți profeții lui Dumnezeu au spus, inclusiv eu.
Termenul pentru “coroană” în ebraică este cuvântul “Atarah” care înseamnă “a fi încercuit (înconjurat) pentru atac sau protecție”. Deci vedeți că vrăjmașul  încearcă să încoroneze pământul prin încercuire și atacare.
Dar Dumnezeu ce face?
Știu că de fiecare dată când diavolul e la lucru, el contraface ceea ce Dumnezeu deja face în spiritual. Diavolul vrea să oprească ceva din a lua amploare, așa că răspândește propriile sale minciuni în inimile ❤ și mințile 🧠 oamenilor producând o epidemie a FRICII. Așadar, contra ce luptă diavolul? De ce anume se teme el?

⚠În mod evident ne aflăm în pragul și în mijlocul unei CONTAMINĂRI GLOBALE CU CREDINȚĂ TREZITĂ și un puternic seceriș de suflete este la îndemână!⚠
📜Priviți ce spune Cuvântul lui Dumnezeu în Isaia 62:3,
“De asemenea vei fi o coroană de glorie în mâna DOMNULUI și o diademă împărătească în mâna Dumnezeului tău.”(versiunea Fidela)/ “Și vei fi o cunună de frumusețe în mâna Domnului și o cunună împărătească în mâna Dumnezeului tău”(versiunea Dumitru Cornilescu).

📍Vei fi încercuit (înconjurat) pentru PROTECȚIE, NU pentru ATAC! Diavolul răstălmăcește definiția “coroanei” și folosește FRICA s-o livreze. Amintiți-vă că el nu poate crea, ci doar falsifica ceea ce Dumnezeu crează, și răstălmăci ceea ce Dumnezeu spune. El răstălmăcește ADEVĂRUL despre ce înseamnă “coroană” în mințile oamenilor. 📯Dumnezeu vrea să știm că acest atac este o MINCIUNĂ și El își încercuiește oamenii Săi pentru împotriva acestui atac pentru PROTECȚIE. NU VĂ TEMEȚI!
🛡Termenul pentru “glorie” (din versetul Isaia 62:3) în ebraică este “Tiph’arah” și își are originea în cuvântul ebraic “Pa’ar”, care la rândul său înseamnă “frumos, curajos, plăcut, just, glorios, onoare, măreție (maiestate)”. Dumnezeu eliberează VITEJIE în inima voastră, nu FRICĂ. Veți fi un popor VITEAZ  încercuit pentru PROTECȚIE!
🛡Voi sunteți “în mâna DOMNULUI” (Isaia 62:3). În ebraică cuvântul pentru “mână” este “Yad”,  însemnând “mâna puternică ÎNCHISĂ a lui Dumnezeu”. Suntem deplin înconjurați și încercuiți de însăși mâna de putere a lui Dumnezeu. El va lovi orice vrăjmaș care se ridică împotriva preaiubiților Săi.
Este un înțeles și mai profund al cuvântului “coroană” când citești înțelesul în ebraică al fiecărei litere, individual. Vreau să comunic acest mesaj cât mai simplu, așa că vă voi face un rezumat. Dacă iei fiecare literă una lângă alta înseamnă aceasta,
“Ochiul 👁 încercuiește persoana supremă ✝ pentru a avea revelație.”

Wow! Aceasta este semnificația “coroanei” într-un alt strat mai profund. Ochiul vostru merge în cerc în jurul lui ISUS (persoana supremă) și, așa cum mergeți în jurul Lui privind la El, aveți revelație. El începe să reveleze mai mult și mai mult din cine este El și adevărul despre cine sunteți voi în El. Voi Îl încercuiți și El vă încercuiește pe voi în același timp. Dacă vă imaginați aceasta în mintea voastră, devine un dans cu Domnul ISUS Însuși. Se aseamănă foarte mult cu dansul de nuntă, nu-i așa? Mirele🤴🏼 și mireasa👰 încercuindu-se unul pe celălalt la fel ca într-o nuntă evreiască tradițională. Și ISUS vrea ca noi să purtăm COROANA👑 ROIALITĂȚII ca Mireasă a Lui. Deci, când suntem încoronați cu GLORIE, suntem într-o relație intimă cu ISUS, iubindu-L, privind la El în timp ce dansăm împreună în PACE și SIGURANȚĂ.
ACEASTA ESTE DEFINIȚIA COROANEI👑 ÎN EBRAICĂ, WOW!
Priviți la ISUS și vedeți cine sunteți cu adevărat! Ești un REGE pentru că ISUS este REGELE! Și acest loc al intimității este SECRETUL biruirii și supunerii minciunilor vrăjmașului nostru. NOI NU SUNTEM ÎNCERCUIȚI DE UN VIRUS, NOI SUNTEM ÎNCERCUIȚI DE ISUS, în mâna Sa intimă și iubitoare.
Veți fi o coroană👑 a GLORIEI, un popor încercuit, protejat și viteaz în mâna închisă a lui Dumnezeu.
Haideți să continuăm cu studiul versetului Isaia 62:3, “Veți fi (…) o DIADEMĂ ÎMPĂRĂTEASCĂ în mâna DUMNEZEULUI VOSTRU”.
🛡Cuvântul ebraic pentru “împărătească” este “melukah” și înseamnă “ceva stăpânit, un tărâm al regatului (împărăției), a fi făcut rege”.
🛡Cuvântul ebraic pentru “diademă” este “tsaniph” și înseamnă “turban”.
🛡În sfărșit, cuvântul ebraic pentru “mâna” este “kaph” și înseamnă palma mâinii, sau mâna deschisă.

Aceasta înseamă literalmente că vei fi făcut REGE🤴🏼 și realitatea despre cine ești va fi pusă de jur împrejurul minții tale ca un turban și vei știi adevărul că ești încoronat cu glorie. Astfel, conform versetului din Isaia 62:3, suntem încoronați cu revelația adevărului despre autoritatea domniei noastre cu Hristos. Cu adevărat suntem așezați în locurile cerești cu EL.
Și veți fi în mâna deschisă a lui Dumnezeu de acum.

La început am fost în mâna Lui închisă (cuvântul ebraic “yad” înseamnă “mână închisă) – vezi prima parte a versetului din Isaia 62:3, “De asemenea vei fi o coroană de glorie în mâna DOMNULUI(…)”, pentru că aveam nevoie de PROTECȚIE în fața vrăjmașului. Și Dumnezeu vrea să știm că noi suntem în acel loc de protecție, mereu.

Când știm cu adevărat că suntem protejați de tot răul vrăjmașului, ceva se întâmplă în spiritual.

Un turban roial (împărătesc) ne este așezat pe cap și mâna lui Dumnezeu se deschide – vezi partea a doua a versetului din Isaia 62:3, ” vei fi (…) și o diademă împărătească în mâna Dumnezeului tău.”, unde “mâna” în ebraică este termenul “kaph” și înseamnă “mâna deschisă”, așa cum am arătat anterior.

Dar de ce își deschide Domnul mâna? El vrea să ne dea drumul pentru a merge și vesti în lumea întreagă vestea bună că ISUS ESTE REGELE!
Deci, vedeți că vrăjmașul a încercat să oprească vestirea evangheliei lui ISUS HRISTOS prin contracararea mișcării Duhului Sfânt din acest sezon în Trupul lui Hristos, aceea de împuternicire cu îndrăzneală sfântă pentru a merge în piețe și a predica.

Mișcări au răsărit pe întreg pământul cu predicatori îndrăzneți pe străzi și în magazine. Dumnezeu se mișcă în poporul Său și trezește un uriaș adormit.

☢Vrăjmașul a văzut această mișcare și a trebuit să alcătuiască un plan de IZOLARE ☢ a fiecărei case.
Zilele de restaurare a tuturor lucrurilor au sosit. Aceasta înseamnă întoarcerea la modelul BISERICII CREȘTINE PRIMARE de PREDICARE CU ÎNDRĂZNEALĂ 📯📯📯și vom vedea suflete adăugate BISERICII LUI HRISTOS zilnic.
Acesta este planul expus✅ al Coronavirusului⚕.
Vrăjmașul vrea să purtați o coroană a fricii și să stați tăcuți în casă, dar ISUS a venit să vă încoroneze cu CREDINȚĂ, și să vă dea drumul să mergeți afară.

Acum voi decideți ce veți face cu acest adevăr. Vei tremura în frică😷😱😦 sau vei răsări în credință🥳🤩😎❓❓❓
⚠NU UITA:
✔Ești o COROANĂ 👑A GLORIEI ÎN MÂNA DOMNULUI!
✔Ești DIADEMĂ ÎMPĂRĂTEASCĂ ÎN MÂNA DUMNEZEULUI TĂU!

❗❗❗Acum DU-TE❗❗❗
PREDICĂ VESTEA BUNĂ📯📯📯❗
SEMNE⚜, MINUNI⚜ și MIRACOLE⚜ vor EXPLODA💣💥exact așa cum a zis Domnul.
Acest an este ÎNCEPUTUL UNUI SECERIȘ GLOBAL.
ȘI DIAVOLUL NU-L POATE OPRI!!!
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
TREZEȘTE-TE👀 ⏰ȘI STRĂLUCEȘTE 🌟🌟🌟
pentru că îți este pusă COROANA👑 GLORIEI🎉❗
&.16.03.2020.&
AMIN OSANA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu