sâmbătă, 28 martie 2020

Dragă tinere, tu cum folosești aceste vremuri?












   27-03-2020 08:30:22



Dragilor, înteleg că Dumnezeu va folosi aceste vremuri, ca să ne provoce să ne punem întrebări despre prioritațile noastre și să ne apropie mai mult de El.
Poate că unii nu își vor modifica mult stilul de viață și obiceiurile, dacă până acum au făcut ce a trebuit, dar cu siguranță că le vor intensifica și le vor folosi potrivit cu noul context. Poate că și până acum obișnuiai să te speli pe mâini și oricum aveai o sticluță de soluție în mașină cu care să te dezinfectezi, dacă ai avut timp de părtașie zilnică, ai citit zilnic, ai studiat Cuvântul lui Dumnezeu și ți-ai notat ce ți-a vorbit Domnul, atunci vei face mici ajustări, dar cu siguranță vei continua să te pocăiești.
Însă în caz că prioritățile noastre sunt departe de ceea ce ar trebui să fim și de ceea ce trebuie să facem, atunci e clar că trebuie făcute schimbări majore.
Dacă însă vom folosi neînțelept atâta timp liber cât avem acum, dacă nu invățați pentru examenele care vă așteaptă, dacă nu citim, dacă nu studiem Cuvântul, dacă nu găsim soluții de a-l mărturisi altora, atunci chiar irosim o imensă șansă de a ne schimba.
Nu mai e loc pentru a pierde timp, nu e loc pentru a ignora ceea ce Duhul ne îndeamnă, nu se cade să nu fiu on-line cu Biserica mea sau atunci când este timpul în care toți ne unim în rugăciune pentru țara noastră și pentru lumea întreagă, nu e înțelept să ratez șansa pe care Dumnezeu mi-o oferă de a sta pe masa Lui de lucru ca El să mă transforme.
AZI trebuie să fac aceste schimbări pentru a putea fi MÂINE acel om „desăvârșit și cu totul destoinic” de care Dumnezeu are nevoie.
În timp ce noi stăm și pierdem vremea, ne este greu să ne spălăm pe mâini și ignorăm reguli atât de simple dar care fac bine, alții lucreză la salvarea vieților, se îmbolnăvesc și mor ajutându-și semenii să scape de moarte.
Doamne, dă-ne înțelepciune să trecem de AZI la treabă!
Ionică Olariu

Tabăra Creștină Brădățel


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu