sâmbătă, 14 decembrie 2019

Puterea rugăciunii 8. 25 - Punctele de rugăciune ale lunii decembrie 2019

09.12.2019  |    Romania - puls spiritual  


Link mai jos către articolul conținând toate motivele de rugăciune.

Luna decembrie - o lună a mulțumirii, a laudei. EBEN EZER - Până aici Dumnezeu a fost cu noi! Să recunoaștem ce minuni a făcut Domnul în viața noastră, în țara noastră și să-I mulțumim, mai ales pentru PACEA țării, pentru BINECUVÂNTĂRI, căci e bun și face miracole în România. Să-I mulțumim că suntem copiii Lui! (Rom 8:14-15; Fil 4:6-7).
În luna decembrie națiunea noastră celebrează trei momente importante:
• Celebrarea Nașterii Domnului și Mântuitorului nostru. Să nu ne focalizăm pe sărbători, ci pe SĂRBĂTORIT!! Domnul Isus este darul lui Dumnezeu pentru noi, care ne dă cu bucurie Împarația, în care am intrat prin jertfa Domnului Isus!
• Eliberarea de sub opresarea comunistă - decembrie 1989. Să-I mulțumim Domnului pentru că ne-a dat aceste uși deschise ale istoriei (1 Decembrie 1918 și Decembrie 1989), uși de libertate și tranformare pentru România, uși de izbăvire. Să ne rugăm pentru păstrarea acestor uși deschise pentru viitorul țării. Să ne împotrivim tendințelor de fragmentare teritorială, etnică și socială a României și să ne împotrivim tendințelor de confiscare a libertăților câștigate în ’89.
• 1 Decembrie - Sărbătoarea Unirii din 1918. Românii au ales, profetic, ziua Marii Uniri ca sărbătoare națională. Unitatea – cheie pentru Biserica Domnului și pentru viitorul națiunii noastre! Să ne rugăm ca România, românii să intre în această binecuvântare a unității, ca popor, ca Biserică a Domnului Isus Hristos. Am celebrat Centenarul de la marea Unire, când, la 1 Decembrie 1918, s-a născut România ca stat național unitar român. Suntem o națiune născută și păstrată de Dumnezeu de-a lungul timpului! Este un miracol al lui Dumnezeu modul în care am fost creați și păstrați ca români! Pâna aici Dumnezeu a fost cu noi! 1 Decembrie 2019 - Acum suntem în primul an din noul secol - cum era menționat pe panouri în Alba Iulia. Este un nou început pentru România!
• Ne îndreptam spre 2020, o nouă decadă în istoria noastră! În decada aceasta va fi foarte important Cuvântul Lui rostit de noi, va fi importantă vorbirea nostră! Fie ca din inimile noastre să curgă râuri de apă vie!
• Să continuăm să mulțumim Domnului Isus Hristos pentru România, că până aici Dumnezeu a fost cu NOI, cu România, că Domnul ne-a născut români, că ne-a dat o țară așa de minunată. Să cerem binecuvântările Domnului peste România, să declarăm domnia lui Isus Hristos peste țara noastră, să încredințăm destinul, viitorul României în mâna Domnului!
ROMÂNIA – Continuăm rugăciunea pentru România (fiecare zi de vineri – post și rugăciune pentru România (Ioel 2:1, 15).
Să ne rugăm pentru o lună de cercetare profundă a populației României!! O lună în care semințele trezirii să înceapă să încolțească în inimile locuitorilor. O lună a prezenței Duhului Sfânt copleșitoare peste Romania- să ne rugăm pentru un nou început pentru țara noastră – și acest nou început nu poate fi decât cu Isus Hristos! Fie această lună începutul trezirii pe care o așteptam!
CItește toate motivele de rugăciune aici: http://prayernet.ro/punctele-de-rugaciune-ale-lunii-decembrie-2019/
https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual/11623-puterea-rugaciunii-8-25-punctele-de-rugaciune-ale-lunii-decembrie-2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu