marți, 31 decembrie 2019

Tot mai mulți tineri sunt atrași de vrăjitorie

 
Studiile arată că din ce în ce mai mulți americani sunt interesați de spiritualitate și mai puțini interesați de religie. Această tendință este valabilă mai ales în rândul generației Y.
Potrivit unui raport MarketWatch.com, interesul pentru spiritualitate, astrologie și vrăjitorie este în creștere pentru persoanele născute între anii 1977-1994. Un alt studiu a arătat chiar că peste jumătate dintre tinerii adulți din S.U.A. cred că astrologia este o știință. Industria serviciilor psihologice, care implică lucruri precum citirea cărților tarot, citirea în palme, medtație și astrologie a crescut de asemenea cu două procente între anii 2011 și 2016. Aceasta este o industrie de 2 miliarde de dolari.
Melissa Jayne este proprietara companiei Catland, un „boutique metafizic” din Brooklyn, New York. Ea a declarat că a observat interesul recent pentru aceste tip de spiritualitate, în special în rândul milenialilor. Pentru a satisface acest interes sporit, Catland oferă acum cursuri precum „Vrăjitoria 101”, „Astrologia 101” și „Spiritul Seanului”.
Jayne a spus că tinerii manifestă un interes sporit față de acest tip de spiritualitate deoarece are legătură cu supranaturalul.
„Fie că este vorba de hipnoză, cărți tarot, astrologie, meditație, transă sau herbalism, aceste tradiții oferă modalități concrete prin care oamenii își pot schimba viața”, a spus ea. „Pentru o generație care a crescut într-o lume a marilor industrii, a distrugerii mediului, guvernelor mari și opresive și structurilor sociale toxice, toate aceste par prea mari pentru a se putea schimba, spiritualitatea poate deveni foarte atrăgătoare”.
Danielle Ayoka, o altă persoană a cărei afacere este bazată pe vrăjitorie, astrologie și alte interese similare, adaugă că aceste lucruri au devenit din ce în ce mai importante: „Când am început călătoria în 2010, eram ciudată. Acum devine din ce în ce mai normal și cred că acest lucru se datorează faptului că tot mai mulți oameni doresc să se vindece. Milenialii sunt mult mai deschisi spre aceste lucruri”, a spus ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu