joi, 12 decembrie 2019

PRIMA „Enciclopedie creștină a bolilor” disponibilă acum și în România

Lansată pe 7 decembrie, la Lodra, prima Enciclopedie a Bolilor în limba română este acum disponibilă și în România, la Librăria Cireșarii. Cu titlul original, „O enciclopedie creștină a bolilor – mintale, comportamentale, spirituale, relaționale, familiale și trupești” este cel de-al cincilea titlul de carte semnat de Dr Vlad Schlezak și abordează 771 de boli din următoarele categorii: boli mintale, boli comportamentale, boli spirituale, boli relaționale, boli familiale și boli trupești.
Mai multe despre conținutul cărții, Dr. Vlad Schlezak a împărtășit cu colegul nostru de la Vocea Evangheliei Timișoara, Ioan Ciobotă, într-un interviu marca „La Ordinea Zilei”.
Pentru această colecție a bolilor sufletești, Dr. Vlad Schlezak a muncit mai bine de doi ani. Cartea se adresează atât suferinzilor sau celor care au anumite probleme/simptome la care nu găsesc răspusuri, cât și profesioniștilor care au astfel un ghid practic și sistematizat în ajutarea oamenilor suferinzi și care sunt încurajați să lucreze în echipă pentru cele mai bune rezultate.
Dr. Vlad Schlezak este medic psihiatru creștin, fondator al Consilierii Creștine Multidisciplinare, pictor și autor creștin. Dr. Vlad Schlezak are 19 ani de experiență medicală, specialist în reabilitare psihiatrică complexă. Consilier creștin multidisciplinar și profesor fondator al Școlii de consiliere creștină multidisciplinară unde promovează modelul bio-psiho-socio spiritual cu bază biblică și științifică și auditarea personală creștină.
A obținut competențele de psiholog psihoterapeut cognitiv-comportamental și psihodinamic la Londra. Deține diplomă de master în biotehnologii și genetica bolilor psihice la Cluj. Până în 2017 a fost fondator și lector al forumului academic psihiatric postuniversitar din Londra cu supraspecializare în psihoze, autor de articole de specialitate publicate în reviste științifice (BMJ etc.). Din 2018 este parte din echipa de modelare clinică care a deschis o nouă secție de neuropsihiatrie în sistemul public de sănătate din Anglia. Este autor de cursuri de diplomă postuniversitară în psihiatrie (PGDip) pentru medicii de familie/GP (Londra) și autorul a cinci titluri de carte creștină:
  • „Diagnosticul Biblic al bolii spirituale”, 
  • „Lanțurile Diavolului – o analiză medical teologică a bolilor minții”,
  • „Consiliere creștină multidisciplinară – model terapeutic și propunere de servicii”,
  • „Răspunsurile Scripturii la probleme vieții” și 
  • „O enciclopedie creștină a bolilor”.
A fost distins cu Diploma Ambasadorului pentru promovarea imaginii României în Marea Britanie prin artă și medicină (Londra, 2013).
Vedeți atmosfera și opiniile invitaților la lansarea de carte, despre autor și prima Enciclopedie a bolilor în limba română, în transmisiunea LIVE mai jos.
https://www.stiricrestine.ro/2019/12/11/prima-enciclopedie-crestina-a-bolilor-disponibila-acum-si-in-romania/?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu