duminică, 15 decembrie 2019

Open Doors a publicat Indexul Mondial de Persecuție pentru 2018!



Într- lume în care peste tot se trâmbițează drepturile minorităților, drepturile animalelor, drepturile a tot felul de categorii de oameni și situații ciudate din viață, prea puțin se vorbește la nivel de politică globală despre milioanele de creștini persecutați. Open Doors a făcut public raportul anual „World Watch List – Indexul Mondial de Persecuție” pentru 2018.

215 de milioane de creștini, adică 1 din 12 persoane din întreaga lume, se confruntă cu intimidare, închisoare, chiar moarte, pentru credința lor în Isus. Aceasta este statistica sumară pentru 2018, într-o lume unde drepturile omului sunt considerate un lucru sfânt! Ceea ce pentru noi este o simplă știre de groază, pentru milioane de creștini este o realitate crudă pe care o trăiesc zilnic.
Coreea de Nord rămâne liderul numărul 1 în raportul anual realizat de Open Doors. O noutate pe lista celor 50 de state este Afganistanul, care a urcat în Indexul Mondial de persecuții cu trei poziții, clasându-se pe locul doi după incontestabilul lider Coreea de Nord.
Vedeți întreaga listă cu indexul persecuției din 2018 și urmăriți în continuare ȘtiriCreștine.ro pentru a cunoaște durerea creștinilor din fiecare cele 50 de state.
Nu uitați să vă rugați pentru creștinii de pe harta persecuțiilor, ei sunt răscumpărați cu același sânge, iubesc același Domn, doar că nu au aceeași libertate. Haideți să luptăm împreună cu ei lupta cea bună, susținându-i în această bătălie pe viață și pe moarte, ca să nu își piardă credința și să nu piardă cununa.
https://www.stiricrestine.ro/2018/01/24/open-doors-a-publicat-indexul-mondial-de-persecutie-pentru-2018/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu