La aniversarea a 30 de ani de la căderea comunismului în România, plutocrația, prin Google, ne face viitorul cadou: România nu mai există pe principalul motor de căutare al lumii.

Toate orașele din Sud, inclusiv Capitala, se află într-un stat ipotetic, denumit Wallachia.

Proteste oficiale? Să fim serioși, MAE este o ficțiune de ani de zile. Johannis e un oligofren îmbrăcat în smoching, căruia i s-a dat o minge ca să o țină în echilibru pe cap încă 5 ani.

Serviciile secrete sunt confiscate de Deep State-ul din SUA (Soros) și de uneltele lor europene (tandemul Merkel-Macron).

În acest timp este pregătită în liniște ruperea României, prin secesiunea Transilvaniei. În timp ce FIDESZ-ul lui Orban Viktor face ședințe cu harta Ungariei Mari pe perete, singurul stat care a protestat a fost Croația. În timp ce ei dinamitează deja Trianonul, noi nu existăm, ne jucăm de-a Wallachia.

Germania este direct interesată de distrugerea României prin ruperea Transilvaniei, după ce s-a opus metodic ultimele decenii unei apropieri de Basarabia, care ar fi avut potențialul să o unească cu Țara. Totul organizat în perfectă simbioză cu Rusia.

Europa trebuie fărâmițată pentru edificarea Noii Ordini Mondiale (de asta mă amuză propensiunile "imperiale" ale maghiarilor).

După Iugoslavia urmăm noi, Spania dovedindu-se, deocamdată, o nucă ceva mai tare. Catalonia încă e ținută de geniul politic și curajul lui Franco, cel ce a salvat-o de bolșevizare, cel care a restaurat monarhia. Dar pentru asta, ca pedeapsă, l-au scos din mormânt și i-au demolat statuile.

În acest timp, toți pavlovienii au o satisfacție revoluționară: cineva i-a spart capul în Piața Universității lui Gelu Voican - Voiculescu.

"Ciuma roșie", deși sucombată în menghina Securității globaliste, primește lovituri... decisive.

Pavlovienii, chiar dacă Dragnea e în pușcărie, au nevoie de sânge.

La propriu.

https://www.activenews.ro/stiri-politic/Pasaport-pentru-iad-159379