miercuri, 11 decembrie 2019

Maraton de Rugăciune pentru Familie: „Crede, Roagă-te, Luptă”

Familia este darul lui Dumnezeu pentru omenire. Familia este locul, gândit de Dumnezeu, pentru a deveni spațiul în care omul găsește pacea, confortul, înțelegerea și dragostea. Dar, din păcate, în lumea noastră pierdută și confuză, este foarte greu să păstrăm acest loc cald și luminos în furtunile schimbărilor vieții. ȘtiriCreștine.ro în parteneriat cu CBN Moldova și CBN Family Academy vă invită la cel de-al II-lea Maraton de Rugăciune pentru familie cu motto-ul: „Crede, Roagă-te, Luptă”. În perioada, 09-15 decembrie, credem, ne rugăm și luptăm pentru protecția familiei.
Timp de o săptămână, în cadrul Maratonului de Rugăciune vom avea un motiv zilnic de rugăciune și un plan de citire a Bibliei. În orice colț al lumii, familia este ținta atacurilor celor mai ostile. Familia, ca celulă de bază a societății, este supusă diferitor atacuri și provocări. Vă chemăm să stăm în spărtură pentru familie. Vă chemăm să vă binecuvântați familiile prin rugăciune. Vă chemăm împreună să schimbăm țările noastre rugându-ne pentru familii sănătoase!
Urmăriți site-ul ȘtiriCreștine.ro și pagina CBN Moldova pentru a primi zilnic motivele de rugăciune și planul de citire a Bibliei de pe agenda Maratonului: „Crede, Roagă-te, Luptă”.
Nu rămâneți indiferenți, alăturați-vă acestei bătălii spirituale!
https://www.stiricrestine.ro/2019/12/10/maraton-de-rugaciune-pentru-familie-crede-roaga-te-lupta/?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu