joi, 19 decembrie 2019

„Elogiu Mântuitorului” – album de colinde, semnat de Ariana Samoilă

„Elogiu Mântuitorului”, este cel de-al patrulea album semnat de Ariana Samoilă și primul volum de colinde. Lansarea oficială va avea loc joi, 19 decembrie 2019.
Noul album pune laolaltă 10 cântece primite în dar de la Dumnezeu, pe care Ariana le-a așezat pe note, creând astfel aceste piese care vestesc venirea Mântuitorului în lume.
  1. Slăvit Fii, Lumină!
  2. Ia sculați voi, ce dormiți!
  3. Emanuel
  4. Nu vezi iubirea?
  5. La căsuța unde-i
  6. Ce noapte grea
  7. Lângă geam, însingurat
  8. Veniți, creștini!
  9. Isus S-a născut
  10. Elogiu Mântuitorului
„Acest album a prins contur din dorința de a-L sărbători pe Cel care merită sărbătorit, adică Domnul nostru Isus, ca un elogiu și ca o imensă recunoștință pentru dragostea Lui cea mare față de noi. O dragoste care s-a manifestat încă din cer și care a venit pe pământ ca să ne caute și să ne mântuiască. Am vrut ca acest album să îl preamărească pe El într-un mod divers și plin de bucurie, pentru că adevăratele colinde sunt despre Domnul Isus”, a spus Ariana Samoilă pentru StiriCrestine.ro
Cei care doresc să achiziționeze albumul, îl pot comanda în format digital pe Apple Music, iTunes, Google Play MusicDeezerSpotifyAmazon Music, sau sub formă de CD la adresa de email: arianasamoila@yahoo.com sau pe paginile de socializare Facebook și Instagram.

https://www.stiricrestine.ro/2019/12/18/elogiu-mantuitorului-album-de-colinde-semnat-de-ariana-samoila/?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu