miercuri, 11 decembrie 2019

Donald Trump: „Creștinii aduc slavă că Fiul lui Dumnezeu a venit pe lume pentru a salva umanitatea”

Președintele Trump a aprins joi instalația de lumini ce decorează bradul de Crăciun din Washington și a transmis urări celor prezenți. Ceremonia a fost organizată în parcul aflat între Casa Albă și Monumentul Washington. Donald Trump a rostit un discurs scurt vorbind despre nașterea lui Hristos și crucea Sa.
„În 1923, președintele Calvin Coolidge a aprins primul brad național de Crăciun. Mai târziu, în acea noapte, centrele comunitare afro-americane au organizat o slujbă în aer liber, în timpul căreia Monumentul Washington a fost luminat cu o frumoasă cruce, ca o amintire puternică a sensului Crăciunului”, a  spus președintele american.
„În urmă cu mai bine de două mii de ani, o stea strălucitoare a apărut la Răsărit. Magii au venit de departe și au ajuns la Steaua sub care au găsit Sfânta Familie, în Betleem… După cum ne spune Biblia, când magii au intrat, L-au văzut pe pruncul Iisus cu Maria, mama Sa, au îngenunchat și I s-au închinat Lui” , a continuat Trump.
Președintele american a depășit orice normă de cenzură corect politică subliniind: „Creștinii aduc slavă că Fiul lui Dumnezeu a venit pe lume pentru a salva umanitatea. Iisus Hristos ne inspiră să ne iubim unii pe alții, cu inimi pline de generozitate și har.
De Crăciun ne amintim de acest adevăr etern: fiecare persoană este un copil iubit al lui Dumnezeu. Ca o națiune recunoscătoare, lăudăm bucuria familiei, binecuvântările libertății și minunea Crăciunului.
În numele Melaniei și al întregii noastre familii, vă dorim Crăciun fericit și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”.
https://www.stiricrestine.ro/2019/12/10/donald-trump-crestinii-aduc-slava-ca-fiul-lui-dumnezeu-a-venit-pe-lume-pentru-a-salva-umanitatea/?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu