sâmbătă, 28 septembrie 2019

7 vedete de la Hollywood cărora nu le e rușine de credința lor în Dumnezeu


Cu toate titlurile deprimante ale evenimentelor mondiale și poveștile starurilor care ne dau doar motive de tristețe, mai sunt și personalități care vorbesc deschis despre credința lor în Dumnezeu. Anumite situații din viață ne pot pune la pământ, nenorociri, boli sau alte neplăceri. Însă atunci când viața pare fără speranță, Dumnezeu ne dă siguranță și speranță, indiferent de ce se va întâmpla. Știm că stelele (starurile) se sting, oamenii se ridică și cad și că răul persistă în lume. Un lucru însă e sigur, Cuvântul lui Dumnezeu nu va cădea niciodată ci va rămâne pe vecie, chiar și la Hollywood. Iată 7 stele (staruri) care strălucesc și dau slavă lui Dumnezeu pentru asta:

Carrie Underwood

Cântăreața Carrie Underwood nu se rușinează că este o femeie foarte credincioasă, atât pe plan religios cât și familial, fiind căsătorită cu Mike Fisher. ,,Dumnezeu ne-a adus împreună și continuă să ne binecuvînteze căsnicia’’ a declarat ea. ,,Am auzit povești despre familii fericite de la prieteni, familie, fani. Este plăcut să te numeri și tu printre acele familii binecuvântate.’’ Când a vrut să lanseze melodia ,,Jesus Take the Wheel,’’ mulți au avertizat-o, spunându-i că lansarea unei melodii creștine îi va afecta cariera. A fost cu adevărat șocată. ,,Am crescut în Oklahoma, mereu am avut o relație personală cu Dumnezeu. Niciodată nu m-am gândit că va fi ,,riscant’’ pentru cariera mea lansarea acestei melodii.’’

Chuck Norris

Actorul Chuck Norris a fost pe ,,calea greșită’’, cum a declarat el, însă în 2009 a decis să își predea viața lui Dumnezeu. Hollywood-ul era ,,o povara’’ pentru el, îl făcea să piardă din vedere lucrurile esențiale din viață, precum familia și credința. Înainte să ajungă la Hollywood, a fost membru al Forțelor Aeriene din SUA, acolo a primit centură neagră la karate, care l-a ajutat pe parcursul carierei sale de actor. ,,Oamenii vin la mine și îmi spun, trebuie să te consideri tare mândru și norocos că ești campion mondial la karate, actor și star TV. Îmi vine să zâmbesc când mi se spune asta, pentru că norocul nu are nimic de-a face cu asta, Dumnezeu e Singurul care m-a binecuvântat,’’ a declarat el pentru CBN.

Steve Harvey

Prezentatorului Steve Harvey îi place să dea slavă lui Dumnezeu. Comediantul, care a câștigat ,,Daytime Emmy Awards’’ (Premiu de excelență American Daytime Television), fiind gazdă mai multor emisiuni TV, a spus că Dumnezeu a fost și E Bun și că ,,nu aș fi putut să fac nimic fără El.’’ De asemenea, Harvey e mulțumitor și pentru faptul că este credincios și că muncește din greu. Își amintește de vremurile în care nu avea casă, când locuia în mașina lui și că într-o zi a început să se roage, să plângă, iar atunci o voce i-a șoptit ,,dacă Mă vei urma, te voi duce în locuri unde nu ai mai fost niciodată.’’ Harvey nu a uitat încă acele momente din viață lui și vrea să-i îndemne și pe alți să fie răbdători în necazurile lor.

Mr. T

Actorul Mr. T, a fost botezat când avea vârstă de 4 ani. Simbolul acela nu a avut nicio însemnătate pentru el. Ani mai târziu, a fost botezat din nou, când a început să înțeleagă ce vrea și cine este Isus. Pentru el, a însemnat înțelegerea iertării. ,,Dacă sunt un adevărat urmaș al Domnului și un răscumpărat al lui Isus, trebuie să fac lucrurile pe care înainte doar le știam, dar nu le făceam. Nu poți să spui că crezi în Isus dar nu poți să ierți pe cel de lângă tine, sau ții ranchiună pe cel care ți-a greșit. După ani în care a fost în lumina reflectoarelor, actorul Mr. T, își folosește statutul pentru a-i încuraja și motiva pe alții. Vorbește despre cum a fost crescut la periferia orașului Chicago, în ghetou.

Reba McEntire

Reba McEntire este fericită să cânte muzică creștină. Și-a spus povestea la ,,The Christian Post’’, a descris călătoria și ce înseamnă cu adevărat Dumnezeu pentru ea. ,,L-am cunoscu pe Dumnezeu dintotdeauna.’’ A povestit cum Dumnezeu a fost alături de ea chiar și în divorțul de soțul ei, Narvel Blackstock, cu care a fost căsătorită timp de 26 de ani. A rămas statornică în credința ei și a spus că Dumnezeu e cel mai bun prieten. ,,Nu pot să îmi imaginez cum aș putea să trăiesc fără Dumnezeu în viața mea. Este cel mai bun Prieten. Este Cel cu care vorbesc mereu, în singurătatea mea. E Sfătuitorul meu. Nu înțeleg de ce nu și-ar dori cineva un astfel e prieten. Un protector’’

Pierce Brosnan

Actorul Pierce Brosnan dă slavă lui Dumnezeu, rugându-se în același timp să îi dea putere și credință să treacă peste durerea imensă rămasă în urmă pierderii soției  și celor două fiice din cauza cancerului. ,,Să vezi pe cineva pe care iubești că moare, puțin câte puțin în fiecare minut, devine un filmuleț de neșters din mintea ta. A declarat acesta pentru The Mirror. Rugăciunea l-a ajutat pe Pierce. ,,Rugăciunea m-a ajutat să fiu un tată, să fiu un actor, să fiu un bărbat,’’ a adăugat el. Pentru el, credința este ceva personal și ,,de nepredicat, însă e ceva ce îmi da confort și siguranță, atunci când nopțile sunt lungi și grele.’’ El a mai spus că e necesar să ai pe cineva care e lângă tine și cu tine mereu, ,,pentru mine acel Cineva este Dumnezeu, Isus.’’ Credința este o piatră de temelie pentru actorul care l-a adus la viață pe personajul James Bond.

Matthew McConaughey

Mathew McConaughey a vorbit despre credința sa imediat după ce a câștigat premiul „Cel mai bun actor” pentru rolul său din filmul „Dallas Buyers Club”. El a spus că Dumnezeu l-a binecuvântat într-un mod atât de incredibil. McConaughey a crescut că metodist, dar a încetat să mai frecventeze biserica atunci când a ajuns la Hollywood. Acest lucru s-a schimbat după ce a început relația cu modelul brazilian Camila Alves, care este catolică. Biserica era importantă în copilărie, chiar dacă era o frecventa doar din obișnuință. „Am observat cât de dor mi-a fost de ea și am nevoie de ea”, a declarat McConaughey.

SURSA|BeliefNet
https://www.stiricrestine.ro/2019/09/27/7-vedete-de-la-hollywood-carora-nu-le-e-rusine-de-credinta-lor-in-dumnezeu/?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu