duminică, 22 septembrie 2019

Non-binarii și non-monogamia consensuală (de Don Feder)


                                                                                                                                                                                  Jurnalist, consultant politic și de comunicare american. A scris pentru 
Boston Herald. Fost director de comunicare al Congresului Mondial al Familiilor.







Fiecare victorie pentru revoluția sexuală devine o zonă de acumulare pentru următorul atac.

Stânga culturală e bântuită de o teamă înfiorătoare: Că, undeva, cuiva nu i-a fost încă validată identitatea – nu i-a fost creat întru totul confortul pentru orice lucruri ciudate și respingătoare ar îmbrățișa.
În această mare cruciadă umanitară, în [statul] New Hampshire, va exista o opțiune „non-binară” în permisele de conducere și certificatele de naștere. Și Asociația Psihologică Americană a format un nou grup de lucru pentru a normaliza „non-monogamia consensuală”, cunoscută și sub numele de „poliamorie”.
Non-binarii nu mai sunt dispuși să îndure opresiunea îngrozitoare de a fi identificați ca bărbat sau femeie (lucru pe care biologia l-a făcut deja). Însă acum, grație unui vot apăsat al legislativului din New Hampshire și a unui guvernator RINO (Republican in Name Only, n.tr.) care i-a permis să devină lege, începând cu 1 ianuarie 2020 locuitorii statului de Granit vor avea opțiunile de „M”, „F”, sau „X” (X, de la „Nu mă închide în vreo categorie”) pe permisul de conducere. New Hampshire va deveni cel de-al 13-lea stat care va permite această opțiune confuzilor sexuali.
După cum explică directorul executiv al ACLU [American Civil Liberties Union, organziație secularistă din SUA, n.tr.] din New Hampshire: „Anul trecut am lucrat pentru a pune în lege protecții cuprinzătoare contra discriminării pentru persoanele transgender.” Acum, se bazează pe acest „momentum incredibil” în favoarea „comunității non-binare”. Cu alte cuvinte, fiecare victorie pentru revoluția sexuală devine o zonă de acumulare pentru următorul atac.
Pe un plan conex, APA are acum un grup de lucru pentru „promovarea conștientizării și incluziunii non-monogamiei consensuală și expresiei diverse a relațiilor intime” – o justificare pentru poligamie, în terminologia clinică.
Și ce se întâmplă când Cindy, în vârstă de 8 ani, vine acasă și o găsește pe mami în pat cu un bărbat bizar? Mama spune: „Este în regulă, draga mea, mami și tati sunt angajați în relații consensuale non-monogame, aprobate de Asociația Psihologică Americană. Poate că ai vrea să urci în pat cu mine și cu Fred.” Aparent, în America secolului XXI, copiii nu sunt suficient de păcăliți [în orig. screwed care înseamnă și „a copula”, n.tr.].
Vorbind despre psihicul fraged, la recentul sa Congres, Asociația Librarilor Americani a instruit bibliotecile locale cum să includă pe furiș Ora poveștilor citite de travestiți (Drag Queen Story Hour), trecând de ochiul vigilent al părinților. Ne e greu să credem că există oameni atât de retrograzi încât să se opună ca un bărbat cu machiaj ca de clătită și îmbrăcat în dresuri să îi citească celui mic din „Unchiul Wiggily” [personaj dintr-o carte american[ foarte popular[ printre copii, n.tr.]!
Totul trebuie afirmat, mai ales dacă înseamnă negarea realității și a moralității.
Luați de exemplu transgenderismul, care în urmă cu doar 30 de secunde era vârful revoluției sexuale. Premisa centrală a transgenderismului este că un bărbat care crede că este femeie își poate modifica cumva genele astfel încât să devină femeie.
Dar un bărbat care crede că este femeie rămâne, totuși, bărbat, chiar dacă unul suferind de o formă de delir. Și un bărbat care a fost supus așa-numitei operații de re-atribuire a genului este încă un bărbat, chiar dacă unul care s-a alterat chirurgical.
Ce nemernică această natură! Fără să vreau să supăr comunitatea ecologiștilor…
Marxiștii culturali sunt hotărâți să-i facă pe ceilalți să îi însoțească în această fraudă multiplă. Obiectivul lor este stabilirea ca principiu a faptului că, atunci când vine vorba de sex sau gen, nu există normalitate și nu există realitate.
Toate aceste progrese importante în drepturile civile vin cu un preț pentru disidenți – cei care se agăță de moralitatea biblică.
Și zi așa, ești un brutar care a refuzat să facă un tort pentru o „nuntă gay”. Refuzi, pentru că credința ta îți spune că un bărbat nu se poate căsători cu un alt bărbat sau o femeie cu o alta. Pentru tine, Biblia este o autoritate ceva mai mare decât dictează Curtea Supremă.
În ochii culturii, ești un bigot; ești urât. Refuzi să afirmi identitatea homosexualilor și lesbienelor. Mai rău, provoci discriminare. Trebuie să fii hărțuit, ostracizat, amendat, ruinat și izgonit din afaceri. Acesta este sfârșitul afacerii revoluției sexuale, gaura prin care iese glonțul.
Jamie Shupe este prima persoană care a fost declarată legal non-binară, de un judecător din Oregon în urmă cu patru ani. El spune acum: „Totul a fost totul o impostură”. Jamie este un om plin de cicatrici emoționale de la abuzuri sexuale și fizice în copilărie, de la experiențe din armată și de la o căsătorie proastă (cu o femeie). Așa că și-a construit o fantezie elaborată.
Mai întâi a decis că este femeie, a început să se îmbrace ca atare și a început terapia cu hormoni. A consultat profesioniști în domeniul sănătății mintale. Toți, cu excepția unuia, i-au confirmat identitatea. Unii au spus că este o femeie „născută în corpul greșit” – făcându-l membru certificat al comunității trans.
În cele din urmă, Jamie a decis că a fi femeie îl limitează. În plus, unele feministe îl respingeau cu cruzime. Așadar, a convins un judecător să-l declare „X”. Și de atunci el este, oficial, membru al comunității non-binare.
Acum el spune: „Două identități false de gen nu pot ascunde adevărul realității mele biologice”. Confruntându-se cu acest adevăr, el a trecut de la a fi eliberat la a fi plin de ură, de la afirmarea de sine la negația de sine și de la a fi un membru mândru al mai multor comunități la a fi un opresor.
În ceea ce privește numeroasele repere ale revoluției sexuale (Drag Queen Story Hour, prostii transgender, licențe non-binare, poligamie, poliandrie și altele asemenea), n-am fost chemați niciodată să ne dăm votul pentru așa ceva. Până și membrii legislativului din New Hampshire au refuzat un vot prin strigare [adică au votat secret, n.tr.]. Frecvent, birocrații cu gulere negre sunt cei care strâmbă legea pentru a-și avansa agenda socială…
Și întotdeauna, au existat „organele de opinie” elitiste – mass-media, Hollywood, școlile, grupuri profesionale și de activiști care împing, împing, împing fără încetare.
În Regatul Unit, un medic (care acționează ca evaluator de dizabilități pentru o agenție guvernamentală) a fost concediat pentru că a refuzat să se refere la un bărbat cu barbă înalt de 2 metri cu apelativul „doamnă”.
Creștin, dr. David Mackereth care a deschis un proces pentru discriminare religioasă și a declarat în fața instanței: „Dacă credeți în fluiditatea de gen, genul nu este mai mult decât propria fantezie despre sine însuși”.
Scopul este abolirea tuturor standardelor, crearea unei distopii în care oamenii trebuie să-și analizeze cuvintele pentru a se asigura că se conformează ortodoxiei prevalente înainte de a-și exprima o opinie. Dizidenții vor fi pedepsiți și copiii îndoctrinați. Legile vor fi scrise pentru a vă obliga să afirmați ceea ce este absurd.
Între timp, activitatea vitală a societății va fi neglijată.
Viitorul depinde de bărbații care se căsătoresc cu femei, de familiile care au copii, care îi cresc pentru a fi adulți responsabili și îi învață că există ceva mai important decât dorințele lor, că ceea ce ei vor nu poate avea ca efect modificarea naturii.

– 
This story can be found on the GrassTopsUSA website at http://www.grasstopsusa.com/df072319.html.  Permission to reprint or quote this commentary on the Internet is granted provided you include a byline to Don Feder, attribution to GrassTopsUSA and link back to the article at the URL above
http://www.culturavietii.ro/2019/09/18/non-binarii-si-non-monogamia-consensuala-de-don-feder/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu