vineri, 18 octombrie 2019

Jurnal de Rugăciune Wycliffe: „Har” de Ziua Mondială de Rugăciune 2019

 Important, Interne, Misiune, Rugăciune
still life with bible on the desk
Ziua mondială de rugăciune Wycliffe, 11 noiembrie: Global


„Har” este tema Zilei Mondiale de Rugăciune Wycliffe din 2019, sărbătorită în fiecare an de obicei pe 11 noiembrie sau în jurul acestei date. În această zi, organizațiile din Alianța Globală Wycliffe și alte organizații partenere din întreaga lume își fac timp să-I mulțumească lui Dumnezeu pentru ceea ce face și să-I prezinte nevoile lor. Toți sunt invitați să se alăture rugăciunii pentru traducerea Bibliei și domeniile conexe. Dr. Kirk Franklin, directorul executiv al Alianței, a făcut o „Chemare la rugăciune – har” specială pentru a încuraja oamenii să se roage. Resursele pentru rugăciune legate de temă includ videoclipuri și motive de rugăciune care sunt disponibile publicului și celor care creează evenimente de rugăciune pe tot globul. Rugați-vă ca, pe măsură ce Îl căutăm pe Dumnezeu împreună, El va deschide în mod miraculos ușile pentru traducerea Bibliei.
Proiectul Lawa de Est: Thailanda Rugați-vă pentru personalul Fundației Wycliffe Thai, în timp ce încep proiectul de traducere în limba Lawa de Est și pentru partenerii din Thailanda, pentru a avea înțelepciune și sensibilitate deosebită pentru ca aceștia să cunoască și să urmeze călăuzirea Domnului. Cereți protecția și sprijinul lui Dumnezeu pentru echipă, deoarece lucrează împreună și în parteneriat cu ceilalți. Alătură-te lor în rugăciune într-o zi de luni.
Filmul Isus în Kinamayu: Filipine Lăudați-L pe Dumnezeu pentru că Asociația Traducătorilor din Filipine (TAP), a prezentat cu succes filmul Isus ​​în Kinamayú, în ciuda ploilor, în 29 august, în Parcul Oamenilor Lianga din Surigao del Sur, Filipine. Cincizeci de adulți și un număr de copii au urmărit filmul până la sfârșit. Lăudați-L pe Dumnezeu că 28 de oameni L-au acceptat pe Isus ca Mântuitor și Domn, rugați-vă ca ei să crească în credința lor. Cereți călăuzirea lui Dumnezeu pentru păstori și lucrători ai bisericii, precum și pentru administrația guvernului local care a participat la instruire ​​înainte de prezentarea filmului. Au primit copii în format DVD pentru a aplica ceea ce au învățat în comunitățile lor. Continuați să vă rugați pentru echipa Kinamayú care face schimbări în traducerea Evangheliei după Ioan, după verificarea cu consultantul.
Verificarea cu consultantul: Filipine Lăudați-L pe Dumnezeu pentru aceste grupuri de limbi din Filipine și pentru Asociația Traducătorilor din Filipine (TAP) care a terminat verificarea cu consultantul a filmului Isus în limbile Gaddang, Eastern Subanen, Balangao și Ayta Ambala. Rugați-vă pentru ajutorul lui Dumnezeu cu pregătirile lor de a prezenta filmul și pentru protecția și prezența Lui la fiecare prezentare în aceste grupuri de limbi. Cereți-I Domnului să folosească filmul Isus ​​pentru a atinge viața oamenilor și pentru a le reîmprospăta sufletul.
Misiunea este pentru tine: Singapore Un mod prin care Wycliffe Singapore promovează lumea traducerii Bibliei este printr-o zi de activități distractive care vor ajuta familiile să descopere că misiunea poate fi pentru oricine. Acest eveniment aniversar „Misiunea este pentru tine” va avea loc pe 2 noiembrie la Biserica Baptistă Harul din Singapore. Vor fi ateliere pentru adulți și adolescenți, programe pentru copii, prânz tip bufet, jocuri și teste și alte activități. Rugați-vă pentru putere și înțelepciune în timp ce echipa organizatoare pregătește toate detaliile. Cereți-I Domnului să deschidă ochii și inimile participanților la misiune prin traducerea Bibliei. Aflați mai multe sau înregistrați-vă aici.
Călătorie misionară: Japonia, Filipine Experiența de misiune în Filipine 2020 organizată de Wycliffe Japonia anual este programată în perioada 12 – 26 martie 2020. Scopul călătoriei este ca toți participanții să experimenteze misiuni interculturale vizitând proiecte în Metro Manila și în provincia Mountain din Filipine. Termenul limită de înscriere este pe 19 decembrie, dar se va închide imediat ce se vor înregistra maximum 10 participanți. Rugați-vă ca 10 persoane cu inimă pentru misiune să se înscrie. Rugați-vă pentru înțelepciune pentru organizatori în timp ce planifică și pregătesc. Cereți-I lui Dumnezeu protecție pentru întreaga echipă din Japonia și Filipine.
Tabără de evanghelizare: Coreea de Sud Traducătorii Bibliei Globali Coreea (GBT Coreea) plănuiește și pregătește o „Tabără de evanghelizare” în februarie 2020. Vor fi două grupuri de evanghelizare diferite. Un grup va merge într-o țară din Asia de Sud 10-21 februarie și va călători pe un munte frumos, cu personalul care lucrează acolo. Celălalt grup va fi în Papua, Indonezia, în perioada 6 – 16 februarie. Scopul este de a oferi participanților oportunitatea de a experimenta traducerea Bibliei într-un cadru cultural diferit. Rugați-vă ca Dumnezeu să ajute și să ghideze echipa de coordonare GBT Coreea prin toate procedurile de pregătire și planificare. Rugați-L pe Dumnezeu să pregătească inimile și mințile participanților din Coreea de Sud, cu inima sa pentru misiuni pentru toți oamenii. Rugați-vă pentru harul și mila lui Dumnezeu pentru țările implicate, precum și pentru vizitatori și personalul local.
Sursa: Wycliffe România
https://www.stiricrestine.ro/2019/10/17/jurnal-de-rugaciune-wycliffe-har-de-ziua-mondiala-de-rugaciune-2019/?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu