vineri, 15 noiembrie 2019

Calea, adevărul și viața - în direct joia, de la ora 20:00


Așa cum v-am obișnuit, în fiecare joi seara, de la ora 20:00, transmitem în direct „Calea, adevărul și viața”.
Programul este emisiunea-fanion a studioului Alfa Omega TV, care oferă publicului telespectator iubitor de adevăr biblic posibilitatea de a cunoaște pas cu pas Scripturile. De ce să o vizionați? Fiindcă o dimensiune specială este slujirea directă prin rugăciune. Sunteți invitați SĂ PARTICIPAȚI prin întrebări și cereri de rugăciune, pe care le transmitem întotdeauna invitaților din studio.
„Calea, adevărul și viața” se transmite în direct joia pe canalul Alfa Omega TV, pe site, pe paginile noastre de Youtube și de Facebook. Dacă ați ratat un episod, ori dacă doriți să-l revedeți, puteți găsi toate programele trecute pe canalul de Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=v84me8Si3JE&list=PL6Ez8K2zH4Ss1pHepZfzveIfuNbj4Zhxg) sau aici, pe site: https://alfaomega.tv/mediacenter/category/calea-adevarul-si-viata-talk-show.
Urmăriți canalul Alfa Omega TV!📺

Dacă nu puteți recepționa canalul nostru, contactați furnizorul dumneavoastră de cablu. Mai multe detalii privind modalitățile de recepționare a canalului găsiți aici:https://alfaomega.tv/receptie

Vă mulțumim vă rămâneți alături de noi! Dumnezeu să vă binecuvânteze!
https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/11456-calea-adevarul-si-viata-in-direct-joia-de-la-ora-20-00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu