joi, 21 noiembrie 2019

Papa Francisc în cădere liberă!

Șeful de la Vatican se află într-o cădere spirituală vizibilă!

by Paul Dan
Papa Francisc nu urmează aproape nici o regulă spirituală consacrată de precedenții papi, însă profită de autoritatea Papală ca să profaneze (desecreze) Creștinismul, chiar și în forma lui Romano-Catolică. A adus un idol scârbos numit Pachamama, l-a pus la altar in Vatican, și a inițiat o ceremonie și a mers după idol.
Este de remarcat cum veți vedea în al doilea link că vreo 100 de clerici și autorități scolastice Romano-Catolice i-au cerut lui Francisc să se pocaiască si să își ceară scuze public. In schimb, golanul spiritual din Francisc îi acuză pe ceilalți că sunt “invidioși”. Acest demon din Francisc a blasfemiat aducând o vrăjitoare voodoo să facă o ceremonie la Vatican, idolului Amazonian, numit  Pachamama. Mai mult, el oficiază în public  binecuvântarea creștină idolului.
Câți evanghelici cer socoteală liderilor lor când aceștia fac abuz de putere sau promovează păgânismul?
Va amintiti ca Balanescu l-a invitat pe Romano-Catolicul Francisc Dobos la tineret la biserica Bunavestire.  Bunaciu l-a numit pe Papa Francisc “omul lui Dumnezeu”. Intrebarea este: care dumnezeu? Nu este prea târziu ca  Bălănescu și Bunaciu să-și ceară iertare.
Mai jos este un video in engleza, si un link despre subiectul de care vorbim

Adrian Zuckerman, CONFIRMAT de Senatul SUA pentru postul de ambasador în România

Adrian Zuckerman a primit avizul Senatului american pentru postul de ambasador al SUA la București

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu