duminică, 3 noiembrie 2019

Îți mai arde de Halloween?

Adăugați o legendă
Îți mai arde de Halloween?

Cea mai infectă, necurată și demonică sărbătoare a occidentului. Cei care vor să intre sub autoritatea satanei vor plăti prețul în viață, atât ei cât și copiii lor, când omul se joacă cu satana, se arde.

De fapt prin ce prismă discern sau definesc răul? Ca și creștin, care-mi bazez viața pe Scriptură, discern răul prin prisma Scripturii. Așa îmi dau seama că Halloween-ul, n-are nimic de-a face cu Dumnezeul revelat în Scriptură. Mai mult, intensitatea răului privind Halloween-ul este un joc cu lumea spiritelor, direct cu sufletul omului.

Părerea mea ca și creștin, este că un om care sărbătorește Halloween-ul ori este necredincios, nu crede nici în Dumnezeu, nici în satana, ori este inconștient și-și expune sufletul lui și a altora la lumea spirituală a întunericului ridiculizând lumea demonilor.

Demonii nu sunt cu coarne, negrii și cu colți albi, însă ce știm biblic este că au putere de îngeri, posedă și distrug pe oameni.

Gândindu-ne doar la un simplu eveniment din România, noi ne dăm seama ce înseamnă lumea spiritelor și a întunericului. Un Dincă posedat de satana ia o fată la ocazie, o leagă, o violează și-o arde. Deci ce este de dorit să faci mișto de demonii care au dus la toate astea din întâmplarea asta? Nimic!

Să trecem la o altă fază, cică un posedat a tăiat gâtul unei femei în nu știu ce parc din România, asta înseamnă durere, nici unul n-ar dori să ajungă în situația asta și ce ai putea ridiculiza dintr-o asemenea întâmplare.

Deci nici măcar logic, fără să ai ca Normă Biblia, nu-ți prea arde de ridiculizarea unor asemenea caractere, dar când știi că lumea spiritelor e una reală? Când știi să satana este un înger, mai puternic decât omul, cu mai multe abilități și cu scopul clar de-a distruge făptura umană creată de Dumnezeu, atunci te ferești ca de foc de o asemenea expunere la demoni, de o asemenea aberație de-a te pune voit sub autoritatea lumii întunericului.

Cine face așa ceva cu siguranță nu crede în Dumnezeu, este inconștient, mințit de satana sau este satanist, altă explicație normală eu nu pot avea.


Simion Ioanăș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu