duminică, 3 noiembrie 2019

Capverde Alexandru și Alexandra, Medgidia



Dragi prieteni, dorim să vă aducem în atenție lucrarea de plantări de biserică care se desfășoară în orașul Constanța, prin proiectul „Constanța 2022” inițiat de Comunitatea Regională Penticostală Constanța. În orașul Medgidia, județul Constanța există o biserica penticostală care are în desfășurare și alte proiecte de plantare de biserici în subzonele aferente.
Orașul Constanța numără aproximativ 300.000 de locuitori și în el funcționează 20 biserici evanghelice (penticostale, baptiste, evanghelice, independente). La o normă de o biserică la 15.000 de locuitori, sunt necesare 25 de biserici pentru ca fiecare locuitor al orașului să poată fi slujit de o biserică evanghelică.
În continuare vă prezentăm slujitorii din zona orașului Medgidia, județul Constanța, pentru a-i susține în rugăciune pentru lucrarea ce o desfășoara în subzonele orașului. De asemenea, nevoia financiară este mare, deoarece nu toti slujitorii pot fi spijiniți financiar de către bisericile din care fac parte. Dumnezeu să vă binecuvinteze!
https://www.misiuneagenesis.org/2019/11/capverde-alexandru-si-alexandra-medgidia/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu