vineri, 30 august 2019

BDS: Fonduri și eforturi pentru eliminarea Israelului

29.08.2019  |    Stiri Israel si Orientul Mijlociu  | 
  



Vorbim despre una dintre cele mai puternice mișcări anti-Israel din lume la ora actuală, BDS. Vine de la boicot, dezinvestiții și sancțiuni. E foarte bine finanțată și se răspândește în campusurile universitare din SUA.
Din nou îl avem pe Dale Hurd cu detalii.
Dale Hurd: De la râu până la mare! Activiștii BDS îți vor spune că ei doar apără drepturile palestinienilor, dar când scandează „de la râu până la mare”... „De la râu până la mare, Palestina, liberare !”
... Ei, de fapt, îndeamnă la distrugerea completă a Israelului.
Activistă BDS: Mișcarea noastră, mișcarea BDS și mișcarea de solidaritate pentru Palestina reușește în sfârșit să reformuleze conversația și de aceea le e lor așa de frică !
Mișcarea BDS e în plină ascensiune și a devenit o forță în tot mai multe campusuri universitare. Ținta este o singură națiune, singura democrație din Orientul Mijlociu.
Richard Millet: Nicio altă țară, doar Israel !
Richard Millet urmărește mișcarea BDS prin intermediul site-ului lor.
Richard Millet: Ei nu vor îndemna la boicoturi față de America sau față de alte națiuni cu care nu sunt în bune relații, nici pentru Marea Britanie sau guvernul britanic, ale cărui politici mișcarea BDS nu le agreează, ca să nu mai spunem de China, Rusia, Siria, Arabia Saudită. Niciun boicot acolo și începi să te întrebi de ce!
Răspunsul la întrebare poate fi găsit în răspunsul la o altă întrebare importantă, anume, cine a fondat mișcarea BDS. Liderii BDS spun că mișcarea s-a lansat în 2005 de către societatea civilă palestiniană, dar dovezile arată că aceasta e o minciună.............................

Ultimele articole - crestinul si societatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu