miercuri, 19 iunie 2019

Școala de Vară 2019 | „Valorile Creștine în Guvernanța Democratică” în Republica Moldova

Școala de Vară 2019 | „Valorile Creștine în Guvernanța Democratică” în Republica Moldova
Academia pentru Integritate în Conducere lansează o nouă provocare tinerei generații. În perioada, 25-27 iulie 2019, toți cei pasionați de domeniul public și interesați de viitorul țării, sunt invitați la cea de-a treia Școală de Vară AIC. Ghidați de invitații AIC, tinerii vor dezbate un subiect important și actual „Valorile Creștine în Guvernanța Democratică”.
Pe agenda evenimentului se regăsesc: sesiuni de comunicare, lucru în echipă, studiu de caz și panele de discuții pe teme controversate și actuale pentru societatea noastră. Particianpții sunt chemați să dezbată probleme și căute soluții pentru domeniul Politicilor Publice.
Academia pentru Integritate în Conducere provoacă această generație să ia Atitudine, să treacă la Acțiune, ca să îmbrățișeze Altitudinea! Nu pierdeți această oportunitate. Profită de ocazie de a învăța cum să fii liderul ce va schimba societatea!
Pentru a participa în cadrul Școlii de Vară AIC, trebuie să completați formularul accesând link-ul AICI! Data limită pentru aplicare este 30 iunie 2019.
Urmăriți pagina Academiei pentru Integritate în Conducere pentru a fi la curent cu cele mai noi detalii despre Școala de Vară 2019. Dacă intenționați să participați, vedeți programul, temele seminarelor și alte detalii urmărind evenimentul Facebook AICI!
https://www.stiricrestine.ro/2019/06/18/scoala-de-vara-2019-valorile-crestine-in-guvernanta-democratica-in-republica-moldova/?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu