joi, 27 iunie 2019

Împarte „Viață în Dar” alături de Corul Zorilor din Cluj-Napoca

Împarte „Viață în Dar” alături de Corul Zorilor din Cluj-Napoca
„Vino, primește viață în dar
Râul ce curge din cer
Nicicând nu va seca”
Este unul din refrenele cheie de pe cel de-al VI-lea album al Corului Zorilor din Cluj-Napoca. Împarte acest mesaj sâmbătă, 29 iunie, împreună cu ei în cadrul unei seri de laudă și închinare la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:00.
„În El era viaţa, și viaţa era lumina oamenilor” inspirat din Ioan 1:4  este solia pe care trebuie să o împărtășim cu fiecare suflare, pentru că cea mai mare valoare – adevărata viață – este darul pe care Dumnezeu îl face accesibil oricui, prin Fiul Său, Isus Hristos.
„Iată un motiv de adevărată bucurie! Prin acest album dorim să împărtășim această bucurie tuturor. Noi am găsit viața și aceste piese sunt expresia recunoștinței noastre către Dumnezeu” acesta este mesajul și dorința celor 100 de coriști, care vă invită sâmbătă la concertul „Viață în Dar”.
După un an și jumătate de muncă în culise, noua producție ne bucură inima și sufletele cu o nouă colecție de piese gospel și worship.
1. Vino, primește viață în dar
2. Unde găsesc apă vie
3. Laudă-L
4. Noi în Hristos suntem azi uniți
5. Când vom vedea pe nori
6. Ce zori slăvite
7. Yahweh
8. A-nviat!
9. Isus, Mesia
10. Hai la Isus!
Este setul de melodii care vor să atingă fiecare inimă rănită, pierdută în furtunile vieții. Veniți să primiți „Viață în Dar” de la Cel ce este însuși viața! Nu pierdeți oportunitatea de a vă odihni trupul și sufletul într-o seară de închinare, alături de Corul Zorilor, sâmbătă, 29 iunie, la Sala de Cultură a Studenților. Pentru mai multe detalii accesați site-ul oficial, iar pentru update-uri în timp real vedeți evenimentul Facebook | Viață în Dar.
Corul Zorilor, un mesager al speranței și-al biruintei de dincolo de răsărit, are un istoric pe care cei care îl dirijează astăzi, nu l-au anticipat, dar cu siguranță a fost în gândurile lui Dumnezeu.
Ovidiu Lup este dirijorul corului din anul 2004. Debutul lui a fost unul timid, prin simpla acompaniere a corului care își desfășura pe atunci activitatea sub bagheta Emimei Stan și a lui Dan Muncaciu. În paralel, tânărul muzician făcea parte din formația Armonix. Treptat, la susținerea celor care împărtășeau același stil muzical, s-a conturat imaginea unui „Armonix-cor”, cu un stil de muzică inedit, pentru bisericile anilor 2000. În prezent corul numără peste 100 de membri cu care slujește bisericii aparținătoare, ocazional susține concerte și diverse proiecte cu scop evanghelistic, atât în țară, cât și în străinătate. De-a lungul timpului corul a înregistrat 7 albume, 6 CD-uri și un DVD.
„Dorința noastră este să slujim în unitate și să trăim „cântarea”, în timp ce rugăciunile noastre se înalță spre Dumnezeu să ofere mântuire celor ce nu o au”, ne-au împărtășit dorința lor cei din Corul Zorilor.
Ascultați o mostră din noul album și nu pierdeți ocazia să fiți parte din acest eveniment unic! Rezervați biletele pe www.corulzorilor.ro
https://www.stiricrestine.ro/2019/06/25/imparte-viata-in-dar-alaturi-de-corul-zorilor-din-cluj-napoca/?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu