marți, 9 aprilie 2019

Moldova Creștină

Moldova Creștină


Mulțumesc că v-ați rugat pentru concertul care am avut sambata, 6 aprilie, la Chișinău, cu trupa As Isaac. Dumnezeu ne-a binecuvântat și au venit mai mult de 550 de oameni. Concertul a mers  bine și a fost bine primit de oameni.

Fiecare persoană a primit câte un manual de studiu biblic și în a doua parte a concertului am făcut cu ei o jumătate din prima lecție a cursului “Vrei să fii ucenicul lui Hristos? Trebuie să plătești prețul!”.
Studiu Biblic la Concertul trupei
Bible Study at the
Apoi am făcut chemarea la pocăință și mulți oameni au luat hotărârea să-L urmeze pe Hristos plătând tot prețul cerut de El.
At the
At the
I-am invitat pe toți  la biserică a doua zi ca să continuăm studiul biblic început și în următoarele 5 duminici vom face tot acest curs după care ne rugăm să avem botez.
Studiu Biblic la Biserica Buna Vestire
Studiu BIblic la Biserica Buna Vestire

Am pus și online lecțiile și in fiecare duminică le-am spus la toți să intre pe site și să facă lecția dacă locuiesc prea departe de noi. Vă invit să studiați împreună cu noi și să vă rugați pentru oamenii care l-au primit pe Hristos ca să crească în cunoașterea Lui, să se boteze și să se alipească bisericii. Rugați-vă și pentru ceilalți oameni care au auzit mesajul, dar încă nu au luat această hotărâre, ca să o ia cât mai curând. Studiați cu noi cursul accesând acest link https://www.youtube.com/watch?

v=2NeBmq1_Y68&list=PLxnlTFjiXbTB-TSvoVS-9cUGTvN_YCEqw

Săptămâna aceasta voi conduce seminare în diferite localități din Moldova. Rugați-vă împreună cu noi și dacă aveți posibilitate, vă invit să participați în următoarele zile:
  • 8 aprilie - Corjeuți, Biserica Baptistă
  • 9 aprilie - Sângerei, Biserica Emanuel
  • 12-13 aprilie - Taraclia, Biserica Baptistă
  • 14 aprilie - Colibași, Biserica Baptistă
  • 15 aprilie - Cahul (adunare pastorală)
Cu dragoste,
Vasile Filat
Studiază cu noi

Moldova Creștină

 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu