duminică, 21 aprilie 2019

„Negociem libertatea Asiei BIBI”! Jeremy Hunt:

 Externe, Mărturii, Persecuții, Politic, Rugăciune
Asia Bibi, femeia creștină care a fost acuzată în 2009 de blasfemie împotriva islamului, fiind arestată și condamnată la moarte în Pakistan, va avea, în sfârșit, permisiunea să părăsească țara. La începutul acestei luni, secretarul britanic de externe, Jeremy Hunt, a declarat în fața parlamentului britanic că „libertatea Asiei Bibi e negociată”, notează Christian Headlines.com
„A fi siguri că este în siguranță și că are unde să se refugieze, este o prioritate pentru acest guvern”, a declarat Hunt pentru legislatori. „Am avut numeroase discuții cu guvernul pakistanez despre cum să progresăm în acest sens. Facem progrese și avem speranța că acest lucru va avea un rezultat pozitiv.”
Potrivit Jerusalem Post, documentele de călătorie ale lui Asia sunt deja pregătite pentru când va avea permisiunea să plece din țară.
„Totul este pregătit ca aceasta să poată călători în străinătate. Așteptăm doar semnalul verde din partea autorităților în cauză în acest sens”, a declarat un oficial guvernamental pentru Media Line.
„Îmi lipsește foarte mult”, a declarat pentru The Daily Mail fiica cea tânără a Asiei, Eisham Ashiq, în vârstă de 18 ani. „Mă gândesc tot timpul la ea și vorbesc cu ea mereu la telefon. Încerc să o încurajez, spunându-i: „Ai încredere în Dumnezeu, pentru că dacă Dumnezeu te-a eliberat din închisoare, tot El te poate elibera și de unde te afli acum.”
ȘtiriCreștine.ro amintește că lupta pentru viață a Asiei Bibi a durat mai bine de opt ani. A fost condamnată la moarte în Pakistan din 2010 din cauza unei presupuse blasfemii în 2009. În 2018, curtea a achitat-o, în sfârșit, și a fost mutată într-un loc sigur din cauza pericolului la care a fost expusă după ce a fost anunțată eliberarea. Decizia curajoasă a Curții Supreme din Pakistan a stârnit un val de furie în rândul musulmanilor radicali, care au ieșit în masă pe străzi cerând deschis moartea Asiei Bibi. Până acum ea a fost protejată într-un loc necunoscut de furia manifestanților. Familia ei este în afara Pakistanului și așteaptă evadarea ei.
Continuați să vă rugați pentru protecția fizică, psihică, spirituală și emoțională a Asiei Bibi. Eliberarea ei este o minune care urmează încă să mărturisească cu tărie despre puterea lui Dumnezeu în această lume.
Mai multe știri despre istoria ASIEI BIBI AICI!
https://www.stiricrestine.ro/2019/04/20/jeremy-hunt-negociem-libertatea-asiei-bibi/?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu