marți, 23 aprilie 2019

Jurnal de Rugăciune: Dedicarea Noului Testament în limba șekacio

Biblia este izvorul de înțelepciune. Cartea Cărților de-a lungul timpurilor, fără egal și fără concurență în toate generațiile1. În perioada, 18-24 aprilie 2019, vă chemăm să descoperiți lucrarea măreață care se desfășoară prin traducerea Bibliei și să vă rugați pentru ca adevărul din ea să mângâie, să vindece, să elibereze milioanele de oameni fără Dumnezeu!

Biblia este izvorul de înțelepciune. Cartea Cărților de-a lungul timpurilor, fără egal și fără concurență în toate generațiile1. În perioada, 18-24 aprilie 2019, vă chemăm să descoperiți lucrarea măreață care se desfășoară prin traducerea Bibliei și să vă rugați pentru ca adevărul din ea să mângâie, să vindece, să elibereze milioanele de oameni fără Dumnezeu!
Muzeul Bibliei la Timișoara

În perioada 2-25 aprilie 2019, la Bastion Theresia Timișoara, are loc o expoziție cu peste 500 de exemplare ale Bibliei, în diverse ediții, limbi și dimensiuni. Scopul muzeului este de a sublinia autenticitatea Bibliei și de a încuraja cât mai mulți oameni să citească și să cunoască influența Scripturii. Vineri, 19 aprilie, Wycliffe România va susține acolo prezentări despre importanța traducerii Biblei și nevoia ca ea să fie tradusă pentru cei care nu o au în limba lor. Rugați-vă ca mai mulți oameni să afle despre această lucrare și să contribuie la înaintarea ei.

Rugăciune pentru plecarea pe câmpul de misiune

Dani și Inessa au plecat pe 15 aprilie pe câmpul de misiune din Asia. Rugați-vă pentru protecție fizică, spirituală și adaptarea la cultură. Rugați-vă pentru uși deschise pentru slujire și călăuzirea lui Dumnezeu.

Dedicarea Noului Testament în limba șekacio

Pe 2 mai urmează să aibă loc sărbătoarea dedicării Noului Testament în limba șekacio. Rugați-vă pentru finalizarea tuturor pregătirilor necesare și pentru binecuvântarea Domnului în timpul dedicării. Rugați-vă ca poporul șekacio să găsească lumina și viața veșnică, citind Scriptura în limba lor. O parte din echipa Wycliffe România va participa la acest eveniment deosebit. Rugați-vă pentru protecție în călătorie. Dacă doriți să susțineți acest proiect accesați ACEASTĂ pagină pentru mai multe detalii.

Proiectul Casa de lut: Thailanda

Continuați să vă rugați pentru proiectul Casa de lut a Fundației Wycliffe Thai (WT). Casele de lut sunt economice și confortabile. Ele necesită doar o muncă grea în utilizarea resurselor naturale, astfel cultura thailandeză în construcția caselor este promovată și conservată. Construcția casei de lut a WT, în Chiang Mai, Thailanda, va începe în luna aprilie. Rugați-vă pentru voluntari care vor ajuta la construire și pentru un voluntar pe termen lung care poate ajuta la gestionarea proiectului.

Călătorie de misiune: Japonia, Filipine

Lăudați-L pe Dumnezeu pentru călătoria de misiune în Filipine de către Wycliffe Japonia. A fost un moment productiv de slujire pentru cei 11 participanți și lideri din Japonia. Lăudați-L pe Dumnezeu pentru siguranță, protecție și oportunitățile bune care le-au avut să învețe mai multe despre traducerea Bibliei. Rugați-vă ca participanții să fie provocați de Domnul pentru a deveni mai implicați în misiunea Sa.

Noul Testament aproape de finalizare: Asia de Sud

Rugați-vă lui Dumnezeu pentru finalizarea cu succes a opt Noi Testamente în anii 2019 și 2020 în Asia de Sud. Lăudați-L pe Dumnezeu pentru agențiile de traducere a Bibliei și pentru organizațiile partenere implicate în traducere. Rugați-vă pentru protecție și putere pentru traducători și echipele care lucrează din greu pentru a finaliza Scripturile. Rugați-vă ca Dumnezeu să pregătească inimile poporului pentru a primi Cuvântul lui Dumnezeu. Rugați-vă ca ei să găsească bucurie pe măsură ce Cuvântul prinde rădăcini adânci în viața lor.

Parteneriate: Asia de Sud

Rugați-vă pentru agențiile de traducere a Bibliei care sunt în parteneriat cu bisericile dintr-o țară din Asia de Sud. Rugați-vă pentru creștere spirituală și unitate pentru traducătorii de limbă maternă și pentru urmașii lui Isus în comunitățile în care aceștia lucrează. Rugați-vă pentru noile echipe de traducere formate, ca să continue să crească în înțelegerea limbii și culturii. Cere-I lui Dumnezeu să-i ajute și să îi încurajeze pe măsură ce se adaptează la climatul local. Rugați-vă pentru siguranță și sănătate bună pe măsură ce slujesc Domnului și ca echipele să poată începe să traducă Scripturile în curând.

Sursa: Wycliffe România
https://www.stiricrestine.ro/2019/04/21/jurnal-de-rugaciune-dedicarea-noului-testament-in-limba-sekacio/?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu