sâmbătă, 31 octombrie 2020

Jon Voight: Să fim una în Dragoste, una cu Dumnezeu și una în Adevăr – Să votăm acum pentru adevăr


 







Dragi americani, să ne deschidem cu toții inima. 

Să lăsăm deoparte diferențele și să punem capăt acestei înverșunări.
Să avem un nou început, cu brațele deschise, ca să putem să fim una cu toții: Una în cragoste, una cu Dumnezeu și una în adevăr. Este cel mai important.

Să încep cu președintele Donald J. Trump. Mai mult ca oricând, toți trebuie să votăm acum pentru adevăr, pentru că, după cum ați văzut, țara noastră a fost încercată printr-o mare suferință. O suferință pe care n-am cunoscut-o și despre care n-am crezut că va veni în vremea aceasta. Dar am supraviețuit. Da, cu cel mai bun lider pe care l-am avut vreodată, președintele Donald Trump.

Trebuie să vedem acest adevăr: Președintele Trump ne-a ajutat în pandemie cu o voce caldă și rațională, dând oamenilor credința și speranța că națiunea noastră se va ridica din nou și va fi mai măreață ca niciodată.

Să oprim acest conflict care ne distruge și să luptăm pentru adevăr. Și adevărul este că nimeni altcineva nu poate ocupa o poziție cu o responsabilitate atât de mare cum o face liderul nostru Donald J. Trump.

Trebuie să votăm pentru adevăr fiindcă, dragi americani, și Dumnezeu mi-e martor, președintele Trump este cel mai bun președinte pe care și l-ar putea dori cineva, pentru a-și proteja, a-și sluji și a-și onora țara, Statele Unite ale Americii. O face 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Îl voi vota pe Donald Trump în 2020. America va fi în siguranță și va fi măreață din nou, datorită lui.

Jon Voight | Să fim una în Dragoste, una cu Dumnezeu și una în Adevăr | Să votăm acum pentru adevăr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu